Visváder Tamás és Palácsik Lilla bevállalta azt, amiért Majkáékat évek óta ekézik





Szokatlan döntést hoztak kisfiuk ügyében Visváder Tamásék. A szülőknek logikus magyarázata van a jelenségre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.09.
Módosítva: 2023.08.09.
Visváder-Palácsik Lilla copf család

Sokak szerint megosztó döntésre szánta rá magát Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla. Nem ők az egyetlenek, akik ezt bevállalták.

Átmeneti megoldáshoz folyamodott a sztárpár (Fotó: Bánkúti Sándor)

Próbálom pasisan megoldani”

A sztárpár rendszeresen vlogol, azaz készít videót a család mindennapjairól. A legutóbbi felvételeken érdekes részletet szúrhattak ki a figyelmes nézők. Nagyobbik fiuk, Noah copfot visel. 

Tamás a ripost.hu felkeresésére elárulta, miért döntöttek így.

„Szoktuk vágatni Noah haját, de mindig vacillálunk, mert nagyon cuki volt, mikor babakorában kicsit hosszabb volt neki. A frufrut azért mindig levágatjuk, hogy ne lógjon a szemébe, ne zavarja szaladgálás közben. Annak, hogy most így megnőtt neki, nagyon egyszerű oka van: nyaral a fodrásznénink! Noah ragaszkodik Habi nénihez, így megvárjuk, amíg újra munkába áll. De hogy addig se lógjon a szemébe a haja, összegumizzuk neki. Próbálom pasisan megoldani, tekerek rajta egyet” − fogalmazott az apuka, aki egy korábbi videójuk kommentszekciójában elárulta: jelenleg nem vágynak rá, hogy kislánnyal bővüljön a családjuk: „Most egyelőre elég a két kis gézengúzzal.

Fotó: YouTube / Paláder

Majka megvédte a döntést, Megan Fox átesett a ló túloldalára

Míg Tamásék esetében csak ideiglenes a copf, Majka kisebbik fia hosszú évek óta úgy viseli a haját. Olivér tincsei már kétéves kora óta olyan hosszúak, hogy a szülei hajgumival összefogják, hogy ne zavarja őt játék közben. A kommentelők ki is fejezték nemtetszésüket, Majka pedig helyre is tette őket:

Szerinted a haj hosszúsága az, amitől kislány lesz valaki, vagy kisfiú? Szoktam fürdetni, hidd el, fiú. Egyébként nekünk így tetszik… bízd ránk, a mi gyerekünk.” − fakadt ki korábban a rapper.

De a külföldi sztárvilágban is találni példát erre: Megan Fox mindhárom fia hosszú hajú, sőt a szabadelvű anyuka arra sem mond nemet, hogy lányos ruhában, szoknyában lépjenek utcára.

*EXCLUSIVE* Megan Fox and husband Brian Austin Green and their kids leave Nobu after lunch
Megan Fox a lányruhát is engedi fiainak (Fotó: CAEL)

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás