Nem akármilyen feldolgozás: T. Danny újragondolta a Csókkirályt





Teljesen új köntösbe öltöztette a Hungária örök klasszikusát T. Danny: a Csókkirály újragondolt verziójában a népszerű magyar rapper múltjára is fény derül. A dalhoz készült videóklipben pedig az eredeti Csókkirály, Fenyő Miklós is szerepet kapott.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.08.02.
T. Danny legenda csókkirály

T. Danny régi álma vált valóra a Csókkirály feldolgozásával. Az előadó – egyedi stílusával – az ikonikus szám egy teljesen új oldalát mutatja meg. Mindezt úgy, hogy az eredeti sláger karakterisztikus elemei továbbra is visszaköszönnek, ezzel is tisztelegve a Hungária és Fenyő Miklós előtt.

T. Danny és Fenyő Miklós
T. Danny megtiszteltetésnek érzi, hogy Fenyő Miklóssal dolgozhatott (Fotó: Instragram)

T. Danny, azaz Telegdy Dániel saját bevallása szerint könnyen tudott azonosulni a Csókkirály karakterével, illetve annak laza és vagány stílusával, ezért is esett a választása erre a dalra. A dalhoz készült videóklipben párhuzamosan láthatjuk a rapper mai és gyerekkori énjét, ahogy megélik a slágert, és még Fenyő Miklós is feltűnik egy jelenet erejéig.

„Már tiniként is szívesen belebújtam a Csókkirály szerepébe, bár ki ne tenné?”  – nevetett a fiatal énekes a dalpremier kapcsán. 

Egy népszerű, sokak által ismert, csibész figura, akiről fiatalon sokan álmodoztak. Ekkor is szerettem a figyelem középpontjában lenni, valószínűleg ezért is kerültem a zenei pályára. Megtisztelő és egyben szuper élmény volt a dalon dolgozni. Őszintén, nem gondoltam volna, hogy valaha hozzányúlhatok egy ilyen kaliberű slágerhez. Nagyon boldog vagyok, hogy mindezt úgy tehettem, hogy nem csak az eredeti műhöz, de önmagamhoz is hű maradhattam.

Attól, hogy régi, még értékes

A feldolgozás a Yettel Stage zenei platform keretében jött létre, amelynek idei célja, hogy megmutassa a régi kincsekben lapuló értékeket. A Csókkirály újragondolásával, T. Dannyvel együttműködve az egyik hazai telekommunikációs cég arra hívja fel a zenerajongók figyelmét, hogy a fiókban lapuló régi telefonjaikat vigyék vissza a szolgáltató üzleteibe, hogy azokat szakszerű módon újrahasznosíthassák. A kampány csúcspontjaként T. Danny augusztus 17-ei koncertjén a Budapest Parkban jól ismert saját dalai mellett először lesz hallható élőben a Csókkirály új változata is. 


 





 





Ezeket olvastad már?
Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás