Koncert helyett kemoterápia: a magyar rapper nem hagyta annyiban a történteket





Hatalmas boldogságot okozott 8 éves rajongójának T. Danny, ajándékkal a kezében látogatta meg a kórházban. Annánál súlyos betegséget diagnosztizáltak, ami miatt sem tavaly, sem idén nem vihette el anyukája a kedvence koncertjére.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.07.25.
T. Danny meglepetés beteg rajongó

Telegdy Dániel, művésznevén T. Danny hatalmas utat tett meg 2018-as felbukkanása óta. Mostanra a legfelkapottabb előadók közé tartozik, sűrű is a nyara, minden nagyobb fesztiválra meghívják. Nemrég ugyan kötőhártya-gyulladás miatt néhány fellépését le kellett mondani, de azóta újult erővel koncertezik. A Campus Fesztiválon is nagy sikert aratott, sikítozó tömeg várta. De egyik legnagyobb rajongója, a most 8 éves Anna, ahogy tavaly, úgy idén sem mehetett el megnézni őt élőben. 

T. Danny és beteg rajongója Anna
T. Danny a kórházban látogatta meg beteg rajongóját Fotó: Campus Fesztivál

A kórházban lepte meg rajongóját a fiatal rapper

A Campus Fesztivál szervezői összegyűjtötték az elmúlt évek legérdekesebb és legmeghatóbb sztorijait. Szerelmek, sőt házasságok is születtek, sok személyes sztori érkezett a felhívásra. A legmeghatóbb mind közül annak a nyolcéves kislánynak a története, akinél tavaly súlyos betegséget diagnosztizáltak és nagyon szeretett volna elmenni édesanyja kíséretében a fesztiválra, mert T. Danny a nagy kedvence.

„Sajnos a betegségére való tekintettel nem tudtunk elmenni már tavaly sem” – mesélte Renáta, Anna anyukája. Viszont pont azokban a napokban kapott kemoterápiás kezelést, így ha nem is közvetlen közelből, de a klinika parkjában egy padon ülve, amikor kiengedtek bennünket a nővérkék sétálni, egy pár számot végig tudott énekelni és táncolni. Ezzel is mosolyt tudtam csalni az arcára!”

S bár a kislány a a rapper koncertjére most sem tudott elmenni, mégis nagy boldogságot okozott rajongójának. A rapper a Klinikai Központban látogatta meg Annát, dedikált ajándékkal a kezében. 

„Ez a legkevesebb, amit tehetek” – mondta a megható találkozóról T. Danny

Örülök, hogy vissza tudok adni abból a szeretetből, amit kapok!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás