Szigorú szabályok: Meghannak a kedvenc ételéről is le kellett mondania Harry miatt





A hercegnék élete csak a mesékben tökéletes.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.22.
Meghan Károly herkentyű királyi család

A királyi család tagjainak mindennapjait az élet minden részére kiterjedő szabályok határozzák meg, így arról sem feltétlenül dönthetnek, mit szeretnének enni, ugyanis néhány élelmiszer tiltólistán szerepel. Meghan Markle legnagyobb szomorúságára a palota az egyik kedvenc étele, a tenger gyümölcseiből készült fogások fogyasztását is szigorúan megtiltotta – írja a Mirror.

 

Úgy tűnik Meghan Markle élete egy merő hazugság, a nővérét is megtagadta (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)
Fotó: AFP

Grant Harrold királyi komornyik elmondása szerint a tiltásnak komoly biztonsági oka van: így akarják elkerülni, hogy a család bármely tagja is ételmérgezést kapjon, ugyanis a rosszul felhasznált tengeri herkentyűk fogyasztása esetén ez igen gyakori utóhatás. Különösen akkor minősül tabunak a rákos-polipos ételek fogyasztása, mikor a királyi család tagjai az országukon kívül teljesítik a feladatukat.

A szabály miatt Meghan a 2018-as esküvője óta nem ehetett semmilyen tenger gyümölcsét tartalmazó ételt, pedig állítása szerint az ő tökéletes napja mindenképp tartalmazna egy nagy adag herkentyűt, amit tésztával és egy pohár negroni koktéllal kísérne le.

A komornyik azt is elmondta, a kagylófélék mellett a libamáj is tiltólistás étek – ennek azonban kevésbé egészségügyi, sokkal inkább állatvédelmi okai vannak, Károly az állatkínzással felérő előállítás miatt száműzte a királyi család hűtőiből a libamájat.

Meghannak azonban nemcsak kedvenc ételéről kellett lemondania, mikor hozzáment Harry herceghez: azóta nem szavazhat, nem készíthet szelfit, nem adhat autogramot, valamint az utazásaira mindig magával kell vinnie egy fekete elegáns ruhát is arra az esetre, hogy azonnal gyászt tudjon ölteni, ha hirtelen elhunyna a család bármely tagja.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás