Singh Viki teltkarcsú alakjáról vallott: Beyoncé és J-Lo testalkatához hasonlítja magát

Singh Viki egész életében küzdött az alakjával, testsúlyával, most azonban révbe ért. Bombasztikus fotósorozattal, és lelkesítő beszéddel állt elő az énekesnő.Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2023.08.07.
Singh Viki J-Lo testalkat

Singh Viki tőle megszokott határozottsággal osztotta ki azokat, akik beszólnak az alakjára. A tehetséges énekesnő a színpadon és a kamera előtt is magabiztos dívaként mutatkozik. Most azonban bevallotta, az őt ért bántások miatt sokat szorongott az alakja miatt.

Megvédte a csípőjét

A hétvégi viharos időben egy szexi képsorozattal forrósította fel a hangulatot az énekesnő. A videójában Kim Kardashian, Beyoncé, Jennifer Lopez és Shakira képeit vonultatja fel, s saját magáról is bevágott pár szexi fotót, amin szűk ruhája kihangsúlyozza körte testalkatát. A fotókhoz egy őszinte vallomást is mellékelt.

Szeretem, hogy nő vagyok, szeretem, hogy nőies vagyok! Aki meg a széles csípőm miatt lekövérez, az k@pja be!” – fogalmazott a 37 éves énekesnő, majd így folytatta:

Világ életemben az ilyen csajokat imádtam, gyerekként is Beyoncé és J-Lo külsejéért rajongtam, aztán mégis valahogy a média torzító, romboló hatása miatt az egész életemet fogyózással töltöttem!

– vallotta meg a csinos énekesnő, aki úgy fest, mostanra elfogadta és megszerette a külsejét.

A tökéletes nő”

Viki önbizalomlökete a következő napokra is kitartott, tegnap ugyanis egy szexi fürdőruhás képpel örvendeztette meg követőtáborát. Bár a korábbi képein többnyire azt volt megfigyelhető, hogy trükkös pózokkal próbálja kisebbnek láttatni csípőjét, ezúttal teljesen szemből fotózkodott a medenceparton.

A hatás nem maradt el, kommentek tucatjaiban nevezték szexinek, dögösnek, sőt, egyik férfirajongója szerint ő „A tökéletes nő”!

Király Linda is telten szexi

Ahogy Singh Viki, úgy Király Linda is fiatal kora óta küzd a pluszkilókkal. Linda esetében egészségügyi okai is vannak a fogyás nehézségének, ezért gyomorszűkítő-műtétnek vetette alá magát néhány évvel ezelőtt, aminek hatására 30 kilótól szabadult meg. Alkata hasonlít Vikiéhez, ő is erősebb derékban, ezt pedig nem is rejtegeti, szívesen mutatja meg vonalait szűk ruhában.

 

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás