Megdöbbentő fotók: útépítő munkás lett az ismert magyar politikus





A Metropol utánajárt, mi is áll a „pályamódosítás" hátterében!



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.08.13.
Módosítva: 2023.08.13.
Schmuck Andor Tisztelet Társaság útépítés munka Budapest

Tőle eddig teljesen idegen szerepben próbálta ki magát Schmuck Andor, akit a nyugdíjasok védőszentjeként és a Tisztelet Társaságának elnökeként ismerünk, így meglehetősen nehéz elképzelnünk, mit is keresett ő egy útépítésen.

SCHMUCK Andor
Fotó: Máthé Zoltán

Márpedig így történt, a női nem nagy tisztelőjének kikiáltott politikust ugyanis lencsevégre kapták Budapest belvárosában, amint jellegzetes öltönyében és piros nyakkendőjében, kalappal a fején besegít az útépítő munkásoknak.

Útépítésen segített Schmuck Andor Fotó: Olvasói fotó

Az első megdöbbenés után azonnal tárcsáztuk Andort, mert kíváncsiak voltunk arra, milyen magyarázatot tud adni erre a kis „pályamódosításra”.

„Nos, ezek a fiúk az otthonomhoz közel dolgoztak. Vittem le nekik vizet és egy kis csokit, hogy jobban menjen a munka. Ekkor jutott eszembe az ötlet, hogy beállok segíteni egy kicsit, nagyon jó fejek voltak, miközben beszélgettünk. Nagyon tisztelem egyébként őket, hogy a szakadó esőben és a rekkenő hőségben is helytállnak. Kellett egy kis idő, hogy belejöjjek a mutatványba, de végül az egyik követ én tettem a helyére. Így hát, ha valaki esetleg elesik majd benne, nyugodtan szidhat engem” – nevetett Schmuck, akinek sajnos van hasonló tapasztalata.

Schmuck helyállt a kétkezi munkában – Fotó: Olvasói fotó

A bazilikánál érte baleset

A Ripost számolt be elsőként arról februárban, hogy Schmuck Andor fájdalmas balesetet szenvedett a Szent István-bazilikánál. A politikus egy pénteki napon sétált arra, és egy óvatlan mozdulat következtében elesett, méghozzá olyan szerencsétlenül, hogy eltörte a kezét és a kulcscsontját, ráadásul a fejét is beütötte. Különösen bizarrá teszi a balesetet az a tény, hogy Andor épp ott esett el, ahol három évvel korábban megismerte Esztert, aki később a felesége lett. Akkor a fiatal lány botlott el, és épp Andor kapta el őt. Sajnos őt akkor nem kapta el senki.

A politikust akkor műteni kellett, két és fél órán át operálták, azóta próbál jobban vigyázni magára.





 





Ezeket olvastad már?
Kálloy Molnár Péter gyermekei kamaszkorba léptek: „Egyikük sem vágja ránk az ajtót!”

Kálloy Molnár Péter gyermekei kamaszkorba léptek: „Egyikük sem vágja ránk az ajtót!”

Jakupcsek Gabriella: „Igen, életem legnagyobb sikere”

Jakupcsek Gabriella: „Igen, életem legnagyobb sikere”

Felgyújtották Tilli Mariannt

Felgyújtották Tilli Mariannt

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás