Béres Alexandra drámai vallomása: „nem szeretnék elválni!"





Több mint negyed évszázada tartó házassága titkáról vallott Béres Alexandra. Lányai még sosem hallottak hangos összetűzést tőle és férjétől.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.22.
Béres Alexandra válás sport

Béres Alexandra hamar megtalálta azt a bizonyos lovagot fehér lovon! Alig volt húszéves, mikor összeházasodott a második fiújával, akitől nem is tervez elválni.

Béres Alexandra kamaszként eldöntötte: ő nem fog elválni. Fotó: Bánkúti Sándor

Én nem szeretnék elválni!”

A sajtó sokszor a celebpárok válásától hangos, Béres Alexandra pedig sosem szeretne erre a sorsra jutni! 14 éves volt, mikor szülei szakítottak. Ekkor megfogadta: ő sosem fog elválni.

A szüleim válása után kimondtam magamnak, és most, 47 évesen azt kell, hogy mondjam, hogy ez tök butaság, hogy ezt akkor kimondtam, de a mai napig így gondolom: én nem szeretnék elválni! Én szeretnék egy biztos hátteret. Persze, tudom, hogy ez sokszor nem rajtunk múlik…” − fogalmazott a 47 éves fitneszedző a Palikék Világa című Youtube-os csatorna legújabb epizódjában.

Alexandra több mint 25 éve házasodott össze a fényképészként dolgozó Barna Krisztiánnal, két lányuk született, Panna 14, Flóra 9 éves. S hogy mi a kapcsolatuk titka?

Ez elég egyszerű. Az alapszeretet fontos, és hogy milyen mintákat hozunk otthonról. Ez az én esetemben nem egyszerű, mert 14 éves voltam, amikor a szüleim elváltak. Az alapszeretetet viszont megkaptam tőlük” − fogalmazott.

 

Hangos szavak nélkül veszekednek

A sportoló hozzátette: sosem veszekednek kiabálva a férjével, inkább észérvekkel alátámasztva próbálják megbeszélni a nézeteltéréseiket:

Szoktunk veszekedni, de nem emeljük fel a hangunkat, csak mondjuk, mondjuk. Mókás, mert amikor szócsatázunk, akkor úgy jönnek be a lányok a konyhába, hogy: ugye nem váltok el? Egyszer, ha fognak hallani egy igazi veszekedést, teljes meglepődésben ott fognak állni sokkolódva, hogy ilyen is van a világban! Nem szoktunk veszekedni, de elmondjuk a véleményünket. Szerintem oké, ha két embernek nem mindig ugyanaz a véleménye: akkor növények lennénk” – szögezte le a sportoló, majd elárulta, bár sok mindenben egyeznek, van amiben különböznek: férje inkább az intellektualitásban teljesedik ki, a sport kevésbé vonzza. Alexandra a lányainak sem erőlteti az élsportot. Kiskorukban beíratta őket ritmikus sportgimnasztikára, de azóta hagyja, hogy ők találják meg az útjukat.





 





Ezeket olvastad már?
Európa békéjéért, és a gyerekek jövőjéért állt ki Mága Zoltán az Erdélyi fellépésével - Fotók!

Európa békéjéért, és a gyerekek jövőjéért állt ki Mága Zoltán az Erdélyi fellépésével - Fotók!

„Nagyon szexi mindened” – Köllő Babett szelfije betalált

„Nagyon szexi mindened” – Köllő Babett szelfije betalált

5 éves lett Archie herceg, ám III. Károly továbbra sem láthatja az unokáját

5 éves lett Archie herceg, ám III. Károly továbbra sem láthatja az unokáját

Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás