Lombikbabával lett teljes a magyar sztárok családja





Nemrég született meg Debreczeni Zita és Gianni kisfia, a pár pedig nem titkolta, hogy a kicsi lombikprogram segítségével fogant, sőt, abból is a tizedik beavatkozás lett sikeres. Nem ők azonban az egyetlen sztárpár, akiknek rengeteg megpróbáltatáson kellett keresztülmennie, míg végre egy kis orvosi rásegítéssel megfogant a kisbabájuk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.10.
Nánási Pál Sági Szilárd Kaszás Géza lombik család Debreczeni Zita gyerek Gianni Béres Alexandra Ördög Nóra

Debreczeni Zita és Gianni

Fotó: Ripost

A házaspár gyermeke, Gianfranco Máté augusztus 28-án, 3850 grammal és 55 centivel jött világra. Zita és Gianni nem tagadták, hogy a családalapításig rögös út vezetett: kisfiuk kilenc sikertelen lombik után fogant meg végül ezzel a módszerrel. Zita annyira kétségbeesett a sok kudarc után, hogy már a telefont sem vette fel, amikor hívták őt a klinikáról. Végül az orvosok a férjével, Giannival közölték az örömhírt, aki csak ennyit mondott a feleségének könnyes szemmel: „Anya leszel!” A házaspár boldogsága most, a fiuk születése után határtalan, életüket bearanyozza a kis csöppség. „Amikor először kezembe adták a kisfiamat, azt éreztem, kinyílt a szívemben egy olyan csakra, ami eddig ismeretlen volt. A szeretetnek olyan formáját ismerjük most meg, amit csak egy apa és anya tud megélni” – mondta el a Mokkában elcsukló hangon Gianni, aki rendkívül büszke a feleségére.

Ördög Nóra és Nánási Pál

fotó: Knap Zoltán/Bors

Ma már két gyermeket nevelnek, a hétéves Micit és a hatéves Vencit, a családdá válásért azonban ők is megküzdöttek. Nóra és Pali éveken át sikertelenül próbálkoztak, míg végül több beültetés után pozitív lett a műsorvezető terhességi tesztje. Pedig Nórát korábban meddőnek nyilvánították, egy müncheni reptér mosdójában azonban szembesült élete legcsodálatosabb hírével. " Ott a repülőtéren megcsináltuk a tesztet, és bár ezután még millió baj jöhet, de azt tudtam, hogy ha egyszer ez a teszt pozitív, akkor az a gyerek meg fog születni" - fogalmazott Friderikusz Sándor műsorában Nóra, aki miután megtudta az eredményt, férjével fél órán át kéz a kézben sírtak a boldogságtól.

Kaszás Géza és Zsuzska

Fotó: DFP

A színésznek és feleségének, Zsuzskának sok évnyi próbálkozás után 2009-ben született meg kisfia. A pár ugyancsak a lombikprogramnak köszönheti Nimródot, miután Géza feleségének egy korábban jelentéktelennek tűnő egészségügyi probléma miatt nem sikerült természetes úton teherbe esnie. Kisfiuk születése után már természetes úton fogant a második gyermekük, Lilla 2010-ben jött a világra.

Béres Alexandra és Krisztián

Fotó: Instagram

A fitneszedző és férje éveken át szerettek volna családot alapítani, ami végül a lombikprogramnak köszönhetően sikerült. Vallják, hogy nekik nem lehetett volna gyermekük, ha nincs ez a modern eljárás. Ennek hála azonban két gyönyörű lányuk született: Panna ma már tíz, Flóra pedig hatéves, és a szülők életük legnagyobb ajándékának tekintik őket. „Egy gyermek születése a családban csak jót, örömet és szeretet hoz, ezért bátran biztatok mindenkit, aki fél belevágni a procedúrába. Tudom, sokan félnek és el vannak keseredve, én ezért is vállaltam fel a nyilvánosság előtt, hogy a leendő szülők minden segítséget megkapjanak, ami ahhoz kell, hogy elkezdjék a programot” – mondta el 2017-ben a Ripost-nak Alexandra.

Sági Szilárd és Szilvia

Fotó: Ripost

Öt éven keresztül próbálkoztak, míg végül 2015 januárjában megszületett Szilárd és Szabolcs. Az ikerfiúk igazi családdá kovácsolták a házaspárt, akik mindenkit arra biztatnak, hogy vágjanak bele a procedúrába, hiszen az eredmény mindenért kárpótolja őket. Korábban bevallották, hogy ha nem sikerült volna a lombikprogram, akkor az örökbefogadástól sem zárkóztak volna el.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás