Örökkön-örökké: Újabb szintre emelte kapcsolatát Szabó Ádám - Fotó!





A zenész örök emléket állított szerelmüknek Farkas Jenniferrel. Mától pingvinek ékesítik Szabó Ádám alkarját.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.07.22.
Szabó Ádámék Farkas Jennifer pingvinjelmez tetoválás

Szabó Ádám úgy tűnik tényleg megtalálta az igazit, Farkas Jenniferrel már a kapcsolatuk elején sziklaszilárd volt a szövetségük. A pár csak tavaly novemberben vállalta fel nyilvánosan is kapcsolatát, ám Ádám rajongói nagyon örültek, hogy kedvencük ismét boldog. Szerintük azonban, néha túlzásba vitték a romantikát a rengeteg mézédes poszttal. Végül a harmónikás karácsonykor feltette a nagy kérdést, és megkérte Jennifer kezét, most pedig, egy tetoválással lepte meg a lányt..  Az alkarja belső felére varratott, két pingvint, akik fogják egymás kezét és előttük egy kő látható, mint kapcsolatuk záloga.

Szabó Ádám egy életre választott párt magának. Fotó: Pusztai Sándor

Ádám a képhez egy rövid szöveget is írt, hogy elmagyarázza, mit is jelent a karján lévő tetoválás.

Az udvarlás során a hím egy kavicsot ajándékoz a nősténynek . Ha a nőstény elfogadja a nagylelkű ajándékot, egy életre összetartoznak és párosodnak. Ezek a kavicsok jelentős értékkel bírnak, és egyben a pár iránti szeretet szimbólumai is. Ez az életérzés most felkerült a karomra és büszkén viselem életem végéig! Szeretlek Jennifer

 - olvasható a kép alatt. Ádám arról is biztosította a követőit, hogy ez az első és az utolsó tetoválása.


 

Eljegyzéskor is pingvinjelmezt viselt

Úgy tűnik Szabó Ádámra nagy hatással vannak ezek a röpképtelen madarak. Aznap mikor megkérte, az akkor még váló félben lévő Jennifer kezét, szintén pingvin jelmezt viselt. A harmónikás-énekes az örömteli hír mellett, miszerint kedvese igent mondott, szintén a fentebb említett hasonlatot használta. Persze nem csoda, hiszen köztudott, hogy a pingvinek egy életre választanak párt maguknak, így érezhető, hogy Ádám így így tett, amikor elköteleződött Jennifer mellett. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás