
Nem találunk szavakat: új értelmet adott az anyaságnak a nagymellű modell fotósorozata
Akár pasi vagy, akár nő: ezt látnod kell!
A népszerű tévés portugál kalandozása kapcsán sztorizott.
Élvezettel fedezte fel Portugáliát a népszerű műsorvezető, Jakupcsek Gabriella. Bár a hatvanéves is nőies tévés már rég hazatért Portóból, az emlékek tovább élnek benne, az ott rögzített videószösszeneteket pedig, egy-egy gondolat kíséretében örömmel osztja meg követőivel az Instagram-oldalán.
Kultúra, hangulat és gasztronómia egyaránt helyet kap a rövid felvételeken, melyekhez elválaszthatatlanul hozzátartoznak Gabriella sorai. Macskaköves utcácskák, virágok varázsa, elképesztő mozaik képek, a pastel de nata nevű édesség megszületése mind előkerült. Legutóbb pedig az osztriga volt terítéken.
„Osztrigát, valaki? Megosztó étel; csak rajongani vagy viszolyogni lehet tőle. Én az elsőre szavazok. Magával ragadott a portugál piac hangulata, és természetesen meg kellett kóstolnom ezt az ínyencséget is”
– írta Instagram-oldalán Jakupcsek Gabriella, meglepő dolgot árulva el magáról.
A felvételt ITT tudod megtekinteni.
Az osztrigafélék a kagylók osztályának fonálkopoltyúsak rendjébe, ezen belül az Ostreina alrendjébe tartozó család. Néhány osztrigafaj emberi fogyasztásra is alkalmas, például az éti osztriga (Ostrea edulis), amelyet alacsony zsír- és szénhidráttartalma miatt szívesen fogyasztanak. Az osztrigát többnyire ellenőrzött körülmények között tenyésztik. Érdekesség, hogy míg Ázsiában az osztrigát kizárólag feldolgozott állapotban, addig Európában nyersen fogyasztják. A legfontosabb faj a csendes-óceáni osztriga – írja a Wikipédia.
Akár pasi vagy, akár nő: ezt látnod kell!
Szikora Robi pályafutása kis híján hamar félbeszakadt…
Christopher Schwarzenegger több mint öt évig dolgozott a súlycsökkentésén, és a nagyböjt idején 13 kg-ot fogyott. Most őszintén beszélt a változásról, amely még mindig folytatásban van.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre