"Keményebb edző lesz, mint én" - Rubint Réka elmondta a véleményét a lányáról





Schobert Lara nemrég bemutatkozott a nagyközönség előtt is edzőként, édesanyja pedig büszkébb, mint valaha. Most a véleményét is elmondta.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.08.
Schobert Lara Büszkeség edzés Rubint Réka

Ritka, hogy valaki, aki a gyermekkorától kezdve a szülei által megálmodott életstílusban nevelkedik arra vágyik, hogy felnőttként ő maga is ezt a karriert fussa be, ám Schobert Lara kivételként erősíti ezt a szabályt. A fiatal lány edzőnek készül, s úgy tűnik, sokkal keményebb lesz, mint az édesanyja és az édesapja.

Schobert Lara keményebb edző lesz, mint az édesanyja (Fotó: Máté Krisztián)

Réka büszke a lányára

Lara jelenleg gyakorlatként tarthat tréningeket, ám ezeken rendre részt vesz édesanyja is, ha az ideje engedi. A legutóbbi alkalommal egy posztban emlékezett meg lánya teljesítményéről, akire végtelenül büszke, hiszen már most keményebb edzéseket tart, mint a szülők.

Keményebb edző lesz, mint én. Az alma nem esett messze a fájától. Annyira szeretem és olyan büszke vagyok!

- írta Réka, aki pár héttel ezelőtt lányával együtt tarthatott edzést a Smart Sport Expo és Fitness Fesztiválon. A rendezvény annyira jól sikerült, hogy Larát rendszeresen hívják sporteseményekre. Bár sokan összehasonlítják még édesanyjával, szeretné, ha a jövőben ez nem így lenne.

Édesanyjával tarthatott edzést Schobert Lara (Fotó: Máté Krisztián)

„Én egy külön személyiség vagyok”

Miután kiderült, hogy Lara is követi az edzői pályán szüleit, akaratlanul is nagyobb elvárást állítottak vele szemben az emberek. Nem meglepő, hiszen úgy vannak vele, hogy örökölte a szülei tehetségét és magától értetődő, hogy maximális teljesítményt nyújt. Lara azonban nem szeretné, ha édesanyjához és édesapjához hasonlítanák, mint mondja: ő egy külön személyiség. 

„Most csinálom az edzői képzést, viszont egyelőre gyakorlatként tarthatok órákat. Úgy gondolom, nem várják el tőlem ugyanazt, mint anyától, mert ő Rubint Réka én pedig Lara vagyok. Nem azt mondom, hogy valami teljesen mást szeretnék adni az embereknek, viszont én egy külön személyiség vagyok. Ha valaki szeret, azt boldogan konstatálom, aki pedig nem, az majd másik edzőt választ” - mondta korábban a Ripost-nak Lara.

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás