Celebbotrány várható, újra beszóltak egymásnak a hazai hírességek





Kállay-Saunders András dobta most le a bombát a kollégáira.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.07.10.
Majka Kállay-Saunders András botrány beszólás

Rengeteg influenszernél, és magyar híresség oldalán jelentek meg a napokban a hazai tea és üdítő márka reklámja. A legtöbb ilyen reklám egyértelmű üzenetű, a sztárok szeretik az ízét, és még adalékmentes is az üdítő. Kállay-Saunders Andrásnak azonban elege lett belőle, hogy mindenki a márkát reklámozza, ezért saját „reklámot” csinált, amelyben kigúnyolja az akcióban részt vevő kollégáit. Ez nem tetszett azonban Majkának, aki azonnal reagált is a gúnyolódásra.

Kállay-Saunders András
Kállay-Saunders András szólt be a többieknek Fotó: MTVA

A Xixo márka képviselői megfűzték L.L. Juniort, Majkát, Köllő Babettett, Sebestyén Balázst és még Szabó Zsófit is, úgyhogy a sztárok listája tényleg végtelen, akik most reklámozzák a terméket. András legújabb fotóján egy tetrapack dobozt tart a kezében, és utólag rászerkesztette a cég nevét. Ezután szándékos cinizmussal és gúnnyal azt írta:

Ha valaki véletlen nem tudná, ASZPARTÁM MENTES!!!

 – utalt a mindenkinek visszatérő mondatra András. Hogy még jobban odaszúrjon, még azt is hozzáírta, hogy „nemreklám”. Majkának több sem kellett, felvette a kesztyűt.

Tényleg értelmezhetetlen, hogy valakinek miért esik rosszul, hogy valaki egy terméket reklámoz. Ki is van írva, hogy reklám!

 – fakadt ki a rapper a saját bejegyzése alatt, aki azt is megjegyezte, hogy az összes külföldi nagymenő a saját oldalain agyonreklámoz mindenféle terméket, csak itt szúrja ez az emberek szemét – szúrta ki a Ripost.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás