Brad Pitt Magyarországra jön, megvan, mikor futhatsz össze vele





A sármos színész filmforgatás miatt érkezik Magyarországra.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.07.10.
Brad Pitt Forma 1 pilóta Hungaroring

Több állomásos filmforgatás miatt utazza be Európát Brad Pitt és legújabb filmje stábja. A népszerű színész főszereplésével készülő alkotás várhatóan az Apex címet viseli majd. A produkcióban a hollywoodi sztár egy kiöregedett Forma 1-es pilótát alakít majd, aki egy tanítványa miatt visszatér. A forgatási helyszínek között pedig a méltán híres Hungaroring is ott lesz – számolt be róla a racingnew.

Brad Pitt Apex forgatás forma 1
Brad Pitt lesz a főszereplője az új Forma 1-es filmnek /Fotó: CHRISTIAN BRUNA / AFP

Sajtóinformációk szerint július utolsó hétvégéjén érkezik a stáb a Hungaroringre, azonban Mogyoród fővároshoz való közelsége miatt lehet, hogy egy budapesti hotelben piheni majd ki a forgatás fáradalmait Brad Pitt. A forgatás egy héttel a Forma-1 Magyar Nagydíj után indul majd el, pont úgy, mint Silverstone esetében, ahol szintén egy héttel a verseny után fogott munkába a stáb.

Feltehetően a hollywoodi sztárproducer, Jerry Bruckheimer (Beverly Hills-i zsaru-filmek, Bad Boys-filmek, Top Gun-filmek, Armageddon, Pearl Harbor – Égi háború, A Karib-tenger kalózai-filmek, A nemzet aranya-filmek) közbenjárására érkezik Brad Pitt Magyarországra, ahol korábban Bruckheimer bábáskodása mellett készült el a Gemini Man című Will Smith film.  jó tapasztalatai vannak Magyarországról,  szintén hazánkban  

Az pedig már csak hab a tortán,  Lewis Hamilton is producerként erősíti az alkotást. Úgy hírlik, nayg szerepe van abban, hogy a pilóták Mercedes típusú kocsikkal versenyeznek majd a filmben.

Brad Pittet pedig közvetetten az a Jerry Bruckheimer hollywoodi sztárproducer hozza el Magyarországra, akinek köszönhetjük többek között azt is, hogy elintézte, hogy Will Smith meglátogassa kis hazánkat. Jerry Brucheimer producerként fog dolgozni együtt a filmben, rendezőtársával  Joseph Kosinskival.

 





 





Ezeket olvastad már?
Jakupcsek Gabriella: „Igen, életem legnagyobb sikere”

Jakupcsek Gabriella: „Igen, életem legnagyobb sikere”

Felgyújtották Tilli Mariannt

Felgyújtották Tilli Mariannt

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás