Rá sem ismerni Kulcsár Edinára: gyönyörű új külsőt villantott





A gyönyörű édesanya nemrég gyomorforgató beszólást kapott az alakjára, most újra megmutatta, hogy remek formában van a szülés után.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.28.
Kulcsár Edina anyuka kritika

Mint arról korábban a Metropol is írt, Kulcsár Edina még csak hat héttel ezelőtt hozta világra harmadik gyermekét. Szülés után pedig nem meglepő, ha néhány pluszkiló látszólag is marad a kismamán. Ám az egyik kommentelő, pont ezért durván beszólt Edinának, aki az egyik reggel a következő üzenettel találkozott: ,,Fúj te undorító tehén”.

Fotó: Szabolcs László

Edina ezt a gusztustalan hozzászólást egy nagyon érett bejegyzésben reagálta le, amiben kifejtette, hogy már nagyon várta, hogy leteljen a szülés után a hatodik hét, ugyanis ezután ajánlott elkezdeni a mozgást a kismamáknak, aki most egy újabb káprázatos fotóval jelentkezett Instagram-oldalán.

A nem mindennapi fotókat Edina új külsejéről IDE kattintva nézheted meg.

A póthajas extra hosszú fonások manapság nagy divatnak örvendenek, így most én is kipróbáltam. A fesztiválozók kifejezetten sokszor választanak ilyen fonásokat, de sokan hétköznap is szívesen hordják

– írta a szépséges anyuka, akit szerencsére ezúttal egytől egyig pozitív kritikák fogadtak a kommentszekcióban, ami nem is meglepő.

 

  • „Tudom hogy »küzdesz« hogy visszanyerd az alakod de eskü jól áll neked ez a plusz pár kiló. És aki mást mond az csak szimplán irigy” – írta egy kommentelő.

 

  • „Gyönyörű a hajad” – fogalmazott egy másik.




 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás