Kulcsár Edina nyílt őszinteséggel vallott a szülés utáni időszakról: „Lehetne jobb a helyzet”





Az egykori szépségkirálynő sokat küzd, hogy visszanyerje régi alakját.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.06.14.
Módosítva: 2023.06.14.
Kulcsár Edina vallomás szülés

Ahogy arról a Metropol is beszámolt, május 11-én Kulcsár Edina életet adott harmadik gyermekének, a kis Amara az első közös babájuk rapper férjével, G.w.M-mel.

Fotó: Knap Zoltán/Bors  Kulcsár Edina
Kulcsár Edinának harmadjára már nehezebb visszanyerni az alakját Fotó: Knap Zoltán

Az egykori szépségkirálynő kislánya megszületése óta azon dolgozik, hogy visszanyerje terhessége előtti alakját, elmondása szerint ez azonban most lassabban megy neki, mint első két gyermeke, Medox és Nina születésekor.

Lehetne jobb a helyzet, de annak kell örülni, ami van! A korábbi szüléseim után ilyenkor már jobban álltam a fogyással, bár kevesebb is volt a súlyom, mint amennyivel most mentem szülni. Jó pár kiló lement, viszont azt látom, hogy itt megállt a dolog, és innentől kezdve már rajtam a sor

– írta az édesanya az Instagram-oldalán megosztott, korlátozott ideig elérhető történetében. Majd még azt is hozzátette:

Egyelőre annyit tudok tenni, hogy szorgalmasan hordom a hasszorítóimat, amik segítenek a regenerációban. Ott tart mindent, ahol kell, nem mellesleg pedig sokkal jobb tőle az alakom is (ameddig rajtam van). Majd szép lassan alakul ez

– zárta gondolatait Kulcsár Edina. 

Az influenszer egyébként a napokban kiállt a sok kritikát és bántást kapó idei Magyarország Szépe,  Hacsi Boglárka mellett. Kulcsár egy hosszabb bejegyzésben mások mellett kifejtette, hogy döntésük szakmailag helyes volt, ugyanis zsűri tagjai között – magával az élen – voltak olyanok is, akik megjárták már a világversenyt és tudják, hogy mit kell figyelembe venni egy ilyen megmérettetésen. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás