„Nincs mit mondaniuk már” – Harry és Meghan visszavonul

Harrynek és Meghannak elege lett a nyilvánosságból. Állítólag.Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.06.02.
Módosítva: 2023.06.02.
Meghan Markle királyi család Harry

Nincs már mit mondaniuk, ezért Harry herceg és Meghan Markle visszavonul a nyilvános szerepléstől, nem beszélnek többet sem a magánéletükről, sem pedig a családjukról.

Fotó: Fotó: Facebook/Royal family

A brit sajtónak azt mondta egy, a Harryt és Meghant jól ismerő forrás, hogy a házaspárnak elege lett a rivaldafényből, ezért azt tervezik, hogy a háttérbe vonulnak. Nem adnak ki több önéletrajzi könyvet, nem szerepelnek tévéinterjúkban és dokumentumfilmekben. Azért döntöttek így, mert egyszerűen már nincs több mondanivalójuk.

„Életüknek ez az időszaka véget ért, hiszen már nincs mit mondaniuk” – jegyezte meg a forrás.

Mint ismert, Sussex hercege és hercegnője 2021-ben lemondott a brit királyi családban betöltött tisztségéről, majd az Egyesült Államokba költöztek. Ezt követően nagy port kavart a Netflixen bemutatott dokumentumfilmjük, melyben tabuk nélkül beszéltek magánéletükről és a királyi családból való távozásuk okairól.

Sokan támadták őket az Oprah Winfrey-nek adott interjújukban elhangzottak miatt is, és Harry nemrég megjelent memoárja ugyancsak botrányt okozott.

Meghan korábban egyenesen azt állította, öngyilkos hajlamú gondolatai voltak a királyi család palotájában töltött ideje alatt, és Harryvel többször utalt rá, hogy kiutálta őket férje rokonsága.

(via)

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás