Kondákor Zsófi nehezen dolgozza fel a gyászt: Elvesztette szeretett testvérét





A Jóban Rosszban színésznője napokon át reggeltől estig sírt.



Megosztás
Szerző: Smolti
Létrehozva: 2023.06.25.
Kondákor Zsófi gyász testvér

Kondákor Zsófinak két évvel ezelőtt darabokra hullott az élete. A Jóban Rosszban című sorozat, amelyben 11 éven át játszott, hirtelen véget ért. Mivel ez a munka jelentette számára az elsődleges pénzkereseti forrást, nem tudta fizetni az albérletet, a számlákat, és volt, hogy ételre is alig jutott. Feladta addigi életét, és egy másik településre költözött a két gyermeket nevelő egyedülálló édesanya. 

Zsófi életében minden rendben volt két évvel ezelőttig (Fotó: Ripost)

Bármilyen munkát elvállalt

A Palikék világa vendégeként egy podcastban bevallotta, voltak napok, amikor a gyermekeit elvitte az iskolába, majd hazament, és órákon át csak zokogott. Kétgyermekes édesanyaként nem tehette meg, hogy mindent feladjon, kénytelen volt felállni és munkát keresni. Dolgozott pénztárosként, cukrászdában eladóként, sőt futárnak állt, hogy megkeresse a túléléshez szükséges pénzt. A csapások itt sajnos nem értek véget, egy családi tragédia következtében érzelmileg még mélyebbre zuhant.

Kondákor Zsófi (Fotó: TV2)

Darabjaira hullott az élete

A színésznő édesanyja Svédországban kezdett új életet, és úgy döntött, a fiát is magával viszi. Az ő élete is darabjaira hullott, amikor a gyermeke egy szerencsétlen balesetben tragikus hirtelenséggel életét vesztette. Zsófi azóta sem tudta feldolgozni imádott testvére halálát, aki megszólalásig hasonlít a kisfiára, Benire.

Sosem laktam együtt az öcsémmel, mert sokkal fiatalabb nálam, de mégiscsak féltestvérem, úgyhogy szoros volt a viszony. Ráadásul nagyon hasonlít a fiamra, tök sok hasonlóság van Beni és a Berci között. Érdekes, hogy Berci is a 32. hétre született, ő is oxigénhiánnyal, meg még egy csomó más hasonlóság van… Amikor a fiamra nézek, mindig a testvérem jut eszembe. Ez amennyire jó érzés, annyira megnehezíti a gyászom feldolgozását

– magyarázta arra utalva, hogy Lányi Lalától született gyermeke koraszülött volt, és éveken át speciális igényű kisfiúként a Pető Intézetben foglalkoztak vele. A színésznőnek a futás segít abban, hogy feldolgozza az átélt traumákat. Többször lefutotta már a maratont, s most újabb kihívásra készül: azt tervezi, hogy egy hét alatt, 3 ország érintésével 240 kilométert fut – írja a Palikék világát idézve a Ripost


 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás