RETRO RÁDIÓ

"Bántalmazott, megvert, megalázott": egykori kapcsolatáról számolt be Singh Viki

Az énekesnő a most megjelent dalának megjelenése kapcsán bevallotta, hosszú éveken át terrorizálta őt a volt párja.Megosztás
Szerző: Smolti
2023.06.03. 20:30
Singh Viki fizikai bántalmazás Érted élek áldozat

Az énekesnő nemrégiben ijesztő helyzetben találta magát. A legújabb videóklipjének forgatásán esett meg vele, hogy összerezzent a félelemtől és úgy döntött, kimarad a jelenetből és tisztes távolságból várja meg, amíg felveszik az akciódús jelenetekben gazdag képkockákat. A klipben ugyanis valódi fegyverek sültek el az igazi keményfiúk kezében, akik korábban több harci kiképzésben is részesültek. 


Ez esetben nem volt valós a veszély, hiszen nem éles töltények repkedtek a levegőben, Viki múltjában viszont sajnos ténylegesen megtörtént, hogy veszélybe került a testi épsége. Az akkor szerzett lelki sebek ihlették a most megjelent Érted élek című dalát.

 

„Négy évig nyalogattam a sebeimet”

Magyarországon félelmetesen magas azoknak az eseteknek a száma, amikor a nők fizikai bántalmazást szenvednek el a párjuk vagy férjük által. Sajnos az énekesnő is megtapasztalta már ezt a fajta lelki terrort egy olyan kapcsolatban, amelyből 8 éven át nem tudott szabadulni. Ahogy a Borsnak adott interjújában elmondta, nem ez volt az egyetlen eset, amikor rosszul választott, de ez volt a leghosszabb kínzó viszony, amelyből nagy nehézségek árán lépett ki. 
A Borsnak adott interjújában elmondta, hogy 8 év ment el az életéből erre a bizonyos férfira, további 4 évig pedig nem tudott szabadulni az érzéseitől.

Négy évig nyalogattam a sebeimet és egyszerűen senkit nem tudtam beengedni az életembe, mert még mindig ebbe a fiúba voltam szerelmes. Hozzáteszem, ő engem bántalmazott, megvert, megalázott és ennek ellenére nem múltak el az érzéseim

 - vallotta be Viki és elmondta, ma már a férfiakat a randikon a legkisebb nárcisztikus jellemre utaló jel láttán azonnal otthagyja.  


 

 

Ezeket olvastad már?
Megvan az új magyar szépségkirálynő

Megvan az új magyar szépségkirálynő

Átok ül Görög Zitán? A modellt idén minden baj utoléri

Átok ül Görög Zitán? A modellt idén minden baj utoléri

Megoldódni látszik a zenetörténet legrejtélyesebb gyilkossági ügye - ő lehet Tupac gyilkosa

Megoldódni látszik a zenetörténet legrejtélyesebb gyilkossági ügye - ő lehet Tupac gyilkosa

Kemény fizikai munkára kényszerült Weisz Fanni - Videó!

Kemény fizikai munkára kényszerült Weisz Fanni - Videó!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás