RETRO RÁDIÓ

Singh Viki: Nem hagyhatom, hogy eltiporjanak!

Évekbe telt, míg teljesen magára talált Singh Viki. Az énekesnőt gyerekkorában sokszor kiközösítették, és talán emiatt vált felnőttként konfliktuskerülő emberré. Rájött azonban, hogy a saját érdekében változtatnia kell, mert csak akkor lehet igazán boldog.Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.02.18.
singh viki Változás

Hosszú évek kemény munkájával végre minden megfelelési kényszerét levetkőzte Singh Viki. Az énekesnő nagyon fiatalon, mindössze tizenhét évesen került reflektorfénybe, amikor a Megasztár első szériájában bekerült a legjobb ötven énekes közé. Pedig sok ismert emberhez hasonlóan az évek során őt is rengeteg támadás érte: hol az alakját, hol a dalait, hol pedig a magánéletét kritizálták a kommentelők.

Viki nem tagadja, hogy éveken át rengeteg fájdalmat okozott számára az idegen emberek bírálata, főleg azért, mert egyáltalán nem ismerték őt és a körülményeit.

– Akadt az életemben egy meglehetősen hosszú időszak, amikor sokat sírtam a negatív, bántó hozzászólások miatt. Pedig olyan emberek írtak nekem – általában valótlanságokat –, akikkel nem is ismertük egymást, így logikusan nem kellett volna foglalkoznom a véleményükkel. Én azonban nem tudtam felülemelkedni rajtuk, valószínűleg azért, mert gyerekkoromban, az iskolában is sokszor kiközösítettek, ez pedig nyomot hagyott a lelkemben. Az évek során rájöttem, hogy rengetegszer hagytam magam bántani vagy kihasználni idegenek által, a korábbi párkapcsolataimban, de még szakmailag is – mondta el a Metropolnak Singh Viki.

Singh Viki változtatott az életén
Fotó: Ripost

Az énekesnőben hat évvel ezelőtt született meg a döntés, hogy ez így nem mehet tovább, mert a jámbor viselkedésével csak magát rombolja és teszi egyre jelentéktelenebbé.

– Elegem lett abból, hogy Singh Viki mindig az a cukiskodó, jó fej lány, a szeretetfelhő, akivel bármit meg lehet tenni, akit fillérekért is el lehet hívni koncertezni, mert úgyis mindenben lehet rá számítani. Azt is megelégeltem, hogy az emberek rajtam köszörülik a nyelvüket, amikor beszámolok a súlynövekedésemről vagy a fogyásomról, esetleg bármi másról, ami hozzátartozik az élethez. Nehéz volt, de rá kellett ébrednem, hogy két választásom van: vagy a sarkamra állok és a jövőben kiállok magamért, vagy hagyom, hogy az emberek kihasználjanak. Az előbbi mellett döntöttem, és bár nem volt könnyű az átállás, mégis elkezdtem bevonzani az életembe a jó fordulatokat. Ezen elhatározásom után jött az életembe a párom, Tomi. Ő az első férfi, aki mellett nem kell megalkudnom, aki úgy szeret, ahogy vagyok, és aki nem csak a szerelmem, de a legjobb barátom és szövetségesem is. Az érdekbarátok az évek során lemorzsolódtak, most pedig már csak egy szűk, de annál biztosabb kör vesz körül, akikre tudom, hogy életem végéig számíthatok.

Viki tudja, hogy nehéz út áll mögötte, de úgy érzi, minden könnycsepp és erőfeszítés megérte. Az idei évre vonatkozóan nagy tervei vannak: hamarosan kijön az új dala, ami épp erről a személyiségfejlődésről szól, ráadásul még az idén összeházasodik a szerelmével; jóllehet, az esküvőt titokban, a lehető legszűkebb körben szeretnék ünnepelni, nagy felhajtás nélkül.

– Tomival házasságot és családot tervezünk. Szeretnénk házat vásárolni, hogy odaszülethessenek a gyermekeink. Tudom, hogy anyaként főleg nem engedhetem majd meg magamnak, hogy mások eltiporjanak vagy bántsanak, hiszen akkor már valaki más életéért is felelős leszek, ezért úgy érzem, manapság már nincs esély rá, hogy újra olyan naiv legyek, mint régen voltam.

Tilt és töröl

Az énekesnő egy időben megpróbált udvariasan válaszolni a közösségi oldalakra érkező negatív kritikákra. Hamar rájött azonban, hogy a logikus érvelésre sosem érkezik válasz, esetleg a trollkodó kommentelők törlik a bántó hozzászólásaikat.

– Már nem küzdök azért, hogy megértessem magam olyanokkal, akik csak egy cikk címéből vagy egy fotó alapján alkotnak rólam véleményt. Jogom van jól érezni magam a saját közösségi felületeimen, így a gonosz véleményalkotókat letörlöm és letiltom. Ez persze nem jelenti azt, hogy az építő jellegű kritikára megsértődnék; azt örömmel fogadom, azt azonban nem hagyom, hogy feszültséglevezetésként bárki rajtam köszörülje a nyelvét.

Ezeket olvastad már?
Radics Gigi megmutatta: náluk ez nem úgy megy, mint máshol

Radics Gigi megmutatta: náluk ez nem úgy megy, mint máshol

Ezért vágatta ki filmjéből az erotikus jeleneteket a Bridgerton család sztárja

Ezért vágatta ki filmjéből az erotikus jeleneteket a Bridgerton család sztárja

Forró pillanatok a Házasság első látásra adásában: Hilda beengedte Lacit a lábai közé - Videó

Forró pillanatok a Házasság első látásra adásában: Hilda beengedte Lacit a lábai közé - Videó

"Jó, hogy megszülettél" – Tóth Gabi megható üzenetet küldött a szerelmének

"Jó, hogy megszülettél" – Tóth Gabi megható üzenetet küldött a szerelmének

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás