Élete gyötrelmes időszakáról vallott Singh Viki

Évekbe telt, míg teljesen magára talált Singh Viki. Az énekesnőt gyerekkorában sokszor kiközösítették, és talán emiatt vált felnőttként konfliktuskerülő emberré. Rájött azonban, hogy a saját érdekében változtatnia kell, mert csak akkor lehet igazán boldog.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.02.17.
singh viki

Sok évbe telt, de mára végre levetkőzte a megfelelési kényszerét Singh Viki. Sok ismert emberhez hasonlóan az évek során őt is rengeteg támadás érte: hol az alakját, hol a dalait, hol pedig a magánéletét kritizálták a kommentelők.

– Akadt az életemben egy meglehetősen hosszú időszak, amikor sokat sírtam a negatív, bántó hozzászólások miatt. Pedig olyan emberek írtak nekem – általában valótlanságokat –, akikkel nem is ismertük egymást, így logikusan nem kellett volna foglalkoznom a véleményükkel. Én azonban nem tudtam felülemelkedni rajtuk, valószínűleg azért, mert gyerekkoromban, az iskolában is sokszor kiközösítettek, ez pedig nyomot hagyott a lelkemben. Az évek során rájöttem, hogy rengetegszer hagytam magam bántani vagy kihasználni idegenek által, a korábbi párkapcsolataimban, de még szakmailag is – mondta el a Metropolnak Singh Viki.

És bár a negatív visszajelzések sok fájdalmat okoztak számára, rá kellett döbbennie, hogy muszáj a sarkára állnia. Hogy miként éli most az életét, kiderül a Metropol napilap pénteki számából!

Singh Viki változtatott az életén
Fotó: Ripost

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás