Újra megtörtént a borzalom: életveszélyes balesetbe keveredett az angol hercegnő

Életveszélyes állapotban kellett elszállítani a hölgyet, a hatóságok azonnal a helyszínre siettek.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.12.
hercegnő palota királyi család

Diana halála óta az angol királyi család összerezzen, ha meghallja a közúti baleset szót. A szívek királynőjét is egy baleset útján ragadta el a halál, így fokozottabban figyelnek arra, hogy miképpen közlekednek. Nem véletlen, hogy nagy pánik tört ki, amikor kiderült, hogy a néhai Erzsébet királynő és Fülöp herceg unokája, a népszerű Zsófia hercegnő közúti balesetbe keveredett. 

A kép illusztráció / Fotó: Pixabay

Zsófia hercegnő, Edinburgh hercegnője csúnya közlekedési balesetbe keveredett. Bár ő maga nem sérült meg, egy 80 éves nyugdíjas hölgyet azonnal kórházba kellett szállítani, mert életveszélyes sérüléseket szenvedett. A hercegnőt – mint minden Palotához tartozó személyt – rendőrség és őrség kísérte az útján, és az egyik rendőrmotorral ütközött az idős hölgy. A sérülései olyan súlyosak voltak, hogy azonnal mentőhelikopter kellett hozzá hívni. 

A Palota elárulta, hogy Zsófia hercegnőt nagyon megviselte az ügy, és azóta szüntelenül a 80 éves hölgyért imádkozik. A The Sun tudomása szerint válságos helyzetben van a nyugdíjas hölgy. Más nem sérült meg, ám az ütközés körülményeivel kapcsolatban még nyomoz a rendőrség. A palota háláját fejezte ki a gyors segítségnyújtásért, és kiemelték, hogy figyelni fogják a fejleményeket. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás