Nem lesz kegyelem: ezeket a hercegeket rúghatja ki Károly király





Károly király sosem titkolta: mindent máshogy szeretne csinálni, mint az elődjei, ennek érdekében pedig lépéseket fog tenni.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.05.
koronázás Károly király Katalin hercegné Vilmos herceg

Kevés olyan fényes és fontos esemény lesz 2023-ban, mint Károly király koronázása. A pompás ceremónia hatalmas felhajtással fog járni, és a világ legjelentősebb emberei lesznek ott. Hatalmas fényűzésre, koncertekre és lakomára lehet számítani. Ugyanakkor vannak olyan hercegek, akik félhetnek, nekik ugyanis nem sok jót jósolnak a szakértők.

KAMILLA királyné; III. KÁROLY
Károly király és Kamilla már nagyon várják az eseményt – Fotó: Hugo Burnand

A koronázási ceremóniára mintegy 2200 meghívott vendég érkezik, de nagyon sokan lesznek jelen London utcáin, csak hogy messziről vethessenek egy pillantást a történelmi eseményre. Nem mindenki öröme lehet azonban felhőtlen. Az ismeretes, hogy Károly már évtizedekkel korábban is határozott véleménnyel volt az uralkodásról. Úttörő gondolatai voltak, és már nagyon várta, hogy érvényesíthesse őket. Diana szerint például korát meghaladó ötletei miatt nem lesz jó király, hiszen már a 90-es években sokat gondolt az ökogazdálkodásra és a környezetvédelemre. Nagy változások jönnek tehát a palotában, és nem csak a szemléletmód fog változni.





Sokak szerint drámaian lecsökkenti majd a palotának dolgozó nemesek számát, a szakértők pedig már régóta spekulálnak arról, hogy vajon kiket fog kirúgni a király. A Bors összegezte, hogy kik azok, akik szinte biztosan nem lesznek hamarosan a palota alkalmazásában:

  • András herceg, magától értetődően, valószínűleg már sosem fog a palotának dolgozni,
  • Anna hercegnő,
  • Eduárd herceg és felesége, Zsófia hercegné.

Vannak azonban, akik drasztikusabb gondolatok felé kacsintgatnak. Néhány szakértő szerint ugyanis Károly kizárólag a legbizalmasabb rokonait szeretné megtartani, így tehát a jövőben csak Kamilla Királyné, Vilmos herceg, Katalin hercegné és három unokája dolgozhat a palotának. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Koronázás III. Károly és Kamilla hírtv
A koronázás élőben a Hír TV-n!  Háttérsztorik, szakértők – minden a királyi családról! Kapcsolj május 6-án a Hír Tv-re, ahol élőben követheted III. Károly koronázását!

 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás