„A Boginak való udvarlás rengeteg energiámba és pénzembe került” – meglepő vallomást tett Puskás-Dallos Peti





Meglepő dolgokat árult el Puskás-Dallos Peti felesége meghódításáról.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.05.17.
Puskás-Dallos Peti Puskás-Dallos Bogi udvarlás

Ahogy arról a Metropol is beszámolt, Puskás-Dallos Bogi és férje, Puskás-Dallos Peti első gyermeküket várják, most pedig kiderült, hogy Petinek pénzt és fáradságot nem kímélve sikerült csak meghódítania felesége szívét. 

már az esküvőre készül? Puskás Peti és Dallos Bogi
Nehezebben indult a házaspár kapcsolata, mint azt gondolnánk Fotó: Móricz István

Puskás-Dallos Peti a Nemek igenje című YouTube-műsor vendége volt, ahol többek között Bogival való kapcsolatáról és szívének meghódításáról is mesélt. A beszélgetés során pedig kiderült, hogy az énekes rengeteg pénzt és időt költött arra, hogy meghódítsa kiválasztottját, de nem azért, mert Bogi ezt várta volna el tőle.

A Boginak való udvarlás rengeteg energiámba és pénzembe került, de nem azért, mert Boginak nagy vágyai voltak, hanem mert mindig meg akartam mutatni, hogy ki az úr a háznál. Egyszer egy tízfős társasággal mentünk vacsorázni, és annyira imponálni akartam, hogy végül mindenkinek a számláját kifizettem

– mondta Peti a műsorban. Nem ez volt az énekes legextrémebb húzása az udvarlás során, ugyanis mint kiderült, még egy vadiúj kerékpárral is meglepte kedvesét mindössze egy kósza felvetés után.

Egyik reggel beszélgettünk arról, hogy egyszer elmehetnénk biciklizni, én pedig elmentem a boltba, ahol vettem Boginak egy kerékpárt, amit otthagytam a háza előtt

– árulta el Puskás-Dallos Peti.

Peti egyébként nemrég osztotta meg azt az örömhírt a követőivel, hogy teljesült az egyik nagy álma, miszerint elkészült a vidéki présháza, melyet már évek óta csinosítgatott. A káprázatos eredményről pedig több fotót is megosztott, rajongói pedig nem győztek neki gratulálni.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás