Jóslatból érezhette meg betegségét Reviczky Gábor





Reviczky Gábor évekkel ezelőtt megérezhette, hogy meg kell küzdenie a gyilkos kórral, amikor is pálmalevélből olvasták ki, meddig fog élni. A színművésznél nemrég prosztatarákot diagnosztizáltak.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.05.01.
reviczky gábor Jóslat betegség

Reviczky Gábor betegségének szinte semmi előjele nem volt, épp ezért lepte meg a diagnózis: prosztatarákban szenved. A 74 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész azóta egy műtéten már átesett, és célzott sugárkezelést kap. Mindezek mellett pozitívan áll egészségi állapotának alakulásához. Néhány évvel ezelőtt egy sámán azt jósolta neki, 85 évesen is sok ember előtt beszélhet, amennyiben leszokik a dohányzásról, igaz szenvedélyével azóta sem hagyott fel.

„Úgy hiszem, mindenkinek több ezer évvel ezelőtt megírták a sorsát. 

Én találtam egy férfit, aki pálmalevélből olvasta ki az életutamat. A jós pontosan elmondta a gyerekeim nevét, korát, a születési időnket.

Ráadásul, amikor egy indiai ember tökéletes akcentussal ejti ki a magyar neveket, az elég félelmetes” – mesélte korábban a Sorry! magazinnak Reviczky Gábor.

Média kupa
Reviczky Gábornak a horgászás is nagy szenvedélye – Fotó: Hüvösi Csaba

 

„Hetvenkilenc éves koromig fogok élni”

Bár magánéletről nem esett sok szó, azt elmondta, mikor halok majd meg. Hetvenkilenc éves koromig fogok élni, de remélem, túlélem a halálom napját!

„Szeretnék ennél tovább is élni, de csak úgy jó megöregedni, ha az embernek nincs semmi baja. Ha magatehetetlen beteg lennék, akkor inkább végeznék magammal, mintsem hogy terhére legyek a családomnak. Ezt a fajta kiszolgáltatottságot nem bírnám. Egyébként rákérdeztem arra, hogy rákban halok-e meg. Megnyugtató volt, amikor azt mondta, hogy nem” – fejtette ki a színművész, aki sosem kérdőjelezte meg a hallottakat.

„Ha úgy olvasnak fel valamit, hogy már a beazonosításnál minden stimmel, miért ne hinném el?” – kérdezte Reviczky Gábor, aki talán már akkor megérezte, hogy évek múltán meg kell küzdenie a gyilkos kórral.

Reviczky Gábor
Ő is „áldozatul” esett a kamuoldalaknak, háromszor keltették halálhírét – Fotó: Pesti Tamás

 

Felháborodott, amikor halálhírét keltették

Azt szokták mondani, akinek halálhírét keltik, sokáig fog élni. Legyen úgy, ugyanis Reviczky Gábort tavalyelőtt már harmadik alkalommal is „elbúcsúztatták”. Persze nem ő az egyetlen áldozata a számos kamuoldalnak, de a népszerű színművész utóbbinál meglehetősen felháborodott.

Harmadszor nyírnak ki ezek a hülye emberek, akiknek csak a kattintás számít. Az elmúlt években már kétszer felreppent a hír, hogy elhunytam.

„Innen szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy élek, nem is akármennyire!” – nyilatkozta korábban a Ripost érdeklődésére Reviczky.


 





 





Ezeket olvastad már?
Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás