Felháborító: Reviczky Gábor halálhírét keltette egy lájkvadász oldal - Fotó!





Újfent halálhírét kelti valaki a Facebookon a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznek. Egy több mint kétezer tagot számláló nyilvános csoportban napok óta könnyekkel búcsúznak a színésztől. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.14.
döbbenetes

A hideg futkos az ember hátán attól a fotótól, melyen Reviczky Gábor látható egy égő gyertyával. Tipikus gyászoló kép, felette gyatra helyesírással a szöveg: „GYÁSZ: Na­gyon sokat szenvedett és halt meg.. Elhunyt sokunk kedvenc színésze! Mindenki ismerte ŐT! Gyászoljuk Reviczky Gábornak..

(Fotó: Facebook)

A bejegyzés augusztus 11-én került fel a csoport oldalára, azóta záporoznak alatta a kommentek, könnyek között búcsúznak az emberek a kiváló mű­vésztől.

A hír szerencsére hamis, Re­viczky kiváló egészségnek ör­vend, és már fel sem idegesíti magát az ilyen ízléstelen, lájkvadász posztokon.

Harmadszor nyírnak ki ezek a hülye emberek, akiknek csak a kattintás számít – mondta a színész a Borsnak jellegzetes, dörmögő hangján a telefonba.

(Fotó: Nagy Gábor/Kisalföld)

Az elmúlt években már kétszer felreppent a hír, hogy el­hunytam. Innen szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy élek, nem is akárhogy! Erőltetett menetben forgatom a Re­viczkyvel az erdőben című sorozatom ne­gyedik évadát, já­rom az országot, ami boldogsággal tölt el – magyarázta a művész a lapnak, majd így folytatta: – Az egész nyaram munkával telik, úgyhogy ha valaki meg szeretne bizonyosodni arról, hogy élek, az keressen, és megtalál valamelyik nemzeti parkban, a Bükkben vagy a Mecsekben, vagy éppen a Vértesben, oda egyébként augusztus 23-án megyek a stábbal. Őszintén szólva – tette hozzá – már ki sem hoz a sodromból, ha azt hallom vagy olvasom, hogy a halálhíremet keltik. Re­mélem, rám is igaz lesz a mondás, hogy akit előre temetnek, az sokáig él. Igencsak sok dolgom van még, úgyhogy maradnék egy darabig.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás