Békefi Vikiék megmutatták a frissen elkészült babaszobát: „Nagyon vártam már ezt a szakaszt”





Békefi Viki várandóssága utolsó szakaszában van már, igazából mostantól bármikor beindulhat a szülés. Ezzel a gyönyörű kismama is tisztában van, ezért nagyon fontosnak tartotta, hogy kész legyen a babaszoba.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.05.13.
Békefi Viki terhesség babaszoba

Egyre többen mondják és írják is Békefi Vikinek: látszik az arcán, hogy hamarosan szülni fog. Az énekesnő már nagyon várja, hogy kezében tartsa kislányát, amire legújabb fotói alapján már csak nagyon keveset kell várni. A kismama éppen ezért nagyon aktív az elmúlt hetekben is, hogy minden készen álljon a kicsi fogadására.

Békefi Viki az utolsó hetekben is aktív (Fotó: Máté Krisztián)


Békefi Viki megmutatta a babaszobát

A színésznő-énekesnő szerelmével, Feng Ya Ou-val januárban jelentette be, hogy első közös gyermeküket várják. A fiatalok még a Sztárban sztár leszek! Műsorban szerettek egymásba és azóta roham léptekben lépte a szinteket kapcsolatuk. Hamar összeköltöztek, majd miután kiderült, hogy Viki várandós, titokban össze is házasodtak. Mindketten azt szerették volna, ha kislányuk gyönyörű babaszobába érkezik, így nagy elánnal vetették bele magukat a munkálatokba. A kismama is kivette részét még a férfi munkákból is, fúrt-faragott, glettelt a cél érdekében. Főleg, hogy a terhességnek ebben a szakaszában már bármikor beindulhat a szülés. 

Mivel június elején érkezik kislányunk, Vikivel megbeszéltük, hogy nem akarunk semmit sem az utolsó két hónapra halasztani, tehát amint végeztünk a Sztárban Sztár műsorában a zenei háttérmunkáinkkal, nagypénteken máris elkezdtük felújítani a családi fészkünket

 – mondta korábban a Ripost-nak Feng Ya Ou.

Tegnap végül a babaágyat is összeszerelte a leendő apuka a sógorával, minden a helyére került. A végeredményt büszkén mutatták meg követőiknek, akiknek nagyon tetszik az elkészült babaszoba, sokan gratuláltak. Igaz néhányan azt is odaírták: Mintha már látszódna az arcodon hogy hamarosan szülni fogsz..., amire a kismama válaszolt is, miszerint az utóbbi időben egyre többen mondják ezt neki.

Apás szülést terveznek

Feng Ya Ou korábban már beszélt arról is, hogy szeretne bent lenni a szülőszobában. Most már éppen ezért a fellépéseket is válogatja, a kiírt időponthoz képest plusz, mínusz egy héten nem lép fel, nehogy lemaradjon első gyermeke születéséről. 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás