Mindent rögzített a kamera! Túlságosan is közel került egymáshoz Szabó Zsófi és kollégája – Fotó





Továbbra sem egyértelmű a rajongók számára, hogy milyen kapcsolat lehet Szabó Zsófi és fiatal kollégája között. Egyesek szerint ez már régóta több mint barátság... Vajon igazuk van?



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.04.12.
Módosítva: 2023.04.12.
szabó zsófi Miller Dávid kapcsolat szerelem

Szabó Zsófi bármennyire is próbálja távoltartani magát az új szerelemtől, a rajongók tesznek róla, hogy ez ne sikerüljön neki. A csinos tévés még év elején tett egy fogadalmat, hogy idén szingli marad, azonban fiatal kollégájával már a kijelentését követően összeboronálták. A rajongók szerint Miller Dáviddal több lehet köztük, mint szimpla munkakapcsolat, elég csak megnéznünk, ahogy egymás társaságában viselkednek. Láthatóan szikrázik köztük a levegő, Zsófi pedig ragyog a 26 éves műsorvezető mellett. A találgatásoknak most egy újabb alapot adott a két híresség közös videója is, ami szintén arról árulkodik, hogy igazán közel kerültek egymáshoz... – írja a Bors.

Szabó Zsófi valóban összejöhetett Miller Dáviddal? Fotó: Szabolcs László/Bors

A felvételen szorosan egymás mellett állnak, Dávid pedig le sem veszi a szemét csinos kolléganőjéről, áhítattal nézi, amíg ő beszél. Természetesen a rajongók fantáziáját azonnal beindította a dolog, a véleményüket pedig nem is rejtették véka alá.

A srác úgy néz rá, mint egy szelet pizzára

– élt valaki egy frappáns hasonlattal a Redditen, míg egy másik hozzászóló részletesen elemezte ki a fotót. Szerinte Dávid úgy néz Zsófira, mint élete szerelmére.

„Már bocsi, de bármennyire is jóban vagyok a munkatársammal, nem nézek rá úgy, mint életem szerelmére, főleg nem akkor, ha vesz a kamera. Az meg a másik, hogy Dávid keze szépen elkalandozott...”

„Miller azért sokkal alternatívabb körökben mozog, mint Zsófika… Fura páros lennének, illetve szerintem egy huszonéves srác nem igazán akar még gyereket nevelgetni” – fogalmazott valaki. 

Közel került egymáshoz a két műsorvezető Fotó: Instagram

Lehet közös jövőjük

A Ripost korábban megkeresett egy asztrológust, hogy kiderítsék, mit jósolnak a csillagok a két műsorvezető számára. Nos, az eredmény magáért beszél...

„Zsófi késői Szűz jegyben született, Dávid pedig a Bika jegyében. Mindkettő földjegynek számít, ami már alapvetően magában foglalja a harmóniát és a stabilitást.” 

Gyakorlatiasak, megbízhatóak, racionálisak, két lábbal állnak a földön, családcentrikusak és fontos számukra a személyes tér és a karrier is. Tehát már ebben is nagy a hasonlóság köztük, arról nem is beszélve, hogy a romantikus kapcsolatok terén is kifejezetten összeillik ez a két jegy. A születésük napján látható bolygóállások szerint módfelett jó párost alkothatnának, és a holdjaik is jól kapcsolódnak egymáshoz

 – mondta a lapnak Baki Réka. 





 





Ezeket olvastad már?
Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás