Durva támadás érte Szabó Zsófit a szexi képei miatt





A csinos műsorvezető egyelőre nem tervez ismét szerelembe esni, de sokan már össze is boronálták kollégájával.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.02.14.
Módosítva: 2023.02.14.
szabó zsófi

Szabó Zsófi bomba formában van, amit a közösségi oldalát egyre jobban elöntő szexi fotók is napról napra bizonyítanak. De boldogságáról és kiegyensúlyozottságáról is árulkodnak a bejegyzések. Vagyis nagyon úgy fest, hogy végleg maga mögött tudja a tavalyi botrányos szakítását Shane Tusuppal.

Szabó Zsófi / Fotó: Szabolcs László

A történtek fényében érthető lenne, ha a közeljövőben inkább hanyagolná az ismerkedést a csinos műsorvezető. Ám mint arról a Metropol is beszámolt már, arról pletykálnak, hogy romantikus szálak fűzik műsorvezető kollégájához, Miller Dávidhoz. Csakúgy sziporkáznak egymás társaságában, a csipkelődéseket pedig nemrég szívecskés üzengetések váltották. Egyelőre azonban még nem tudni biztosra, hogy szerelmi szálak fűzik-e egymáshoz Zsófit és Dávidot. 

Egy azonban biztos, hogy nemcsak Miller Dávid jelentkezik Szabó Zsófi kegyeiért. Rengeteg férfi bókol a fotói alatt, jóformán küzdenek a kegyeiért. De persze, ahogy az lenni szokott, akadnak olyanok is, akiknek nem tetszik Zsófi népszerűsége – szúrta ki a Ripost.

„Tényleg szükséged van ezekre a primitív visszajelzésekre?” – írta valaki Zsófi legújabb képe alá, aminek a műsorvezető egyébként azt a címet adta, hogy: csókolj meg!

„Ennyit a szingli létről? Minek kell mindig ilyen képeket posztolni?” – írta egy másik.

„Kinek mutogatod magad folyamatosan?” – tette fel a kérdést az egyik hozzászóló.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás