RETRO RÁDIÓ

A válóperükön szembesítik Körtvélyessy Kingát és L.L. Juniort





A házaspár bontópere mérföldkőhöz érkezett: hamarosan a bíróság előtt nézhetnek farkasszemet egymással. A tét nagy: a vagyonról és a gyermekelhelyezésről is meg kell egyezniük.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.04.29.
Körtvélyessy Kinga L.L. Junior összecsapás válóper

Májusban folytatódik Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior válópere. Az ügyük szempontjából előrelépés, hogy most már mind a ketten ott lesznek a tárgyalóteremben, így végre a jogászok gyűrűjében egymásnak feszülhetnek.

Alig négy évet voltak együtt, de nagyon sok mindenről meg kell állapodniuk (Fotó: Bors)

Erős személyiségek  

Körtvélyessy Kinga és Junior 2017-ben jött össze először, a kapcsolatuk pedig ezer fokon égett. Hol imádták egymást, hol röpültek a tányérok, nyugvópontot nem igazán találtak egymás mellett. Nem csoda, hogy így éltek, két igen erős személyiségről beszélünk, sem Kinga, sem Junior nem enged könnyen az igazából, és mindketten gond nélkül beleállnak a konfliktusba, ha úgy alakul a helyzet. 

Kinga kiáll az igazáért (Fotó: Bánkúti Sándor)

Jelentős vagyon   

A házaspár válópere egy első, úgynevezett békéltető üléssel kezdődött, ahol a kiszivárgott információk szerint nem sikerült megegyezniük. A vita tárgya akkor még a vagyon volt. A vagyon, ami – hiába éltek házasságban – papíron nem közös, hiszen L.L. Junior annak idején Kinga nevére íratta szinte mindenét. Itt több cégről és egy közel 300 milliós törökbálinti luxusingatlanról beszélünk.

L.L. Junior először jelenik meg a bíró előtt (Fotó: Máté Krisztián)

A gyermekelhelyezés is vita tárgya 

Az első tárgyalásra egyedül érkezett Körtvélyessy Kinga. L.L. Junior abban az időben éppen Dominikán nyaralt és dolgozott, illetve romantikázott a fiatal kedvesével, Dárdai Blanka énekesnővel, akivel a legnagyobb titokban jöttek össze. A bontóper első ülésén viszont már nem csak a vagyonmegosztásról esett szó, mint kiderült, L.L. Junior új keresetet nyújtott be, magához szeretné venni a közös kislányukat, a most két és fél éves Lilit. 

Körtvélyessy Kinga
Kinga egyedül érkezik a tárgyalásra (Fotó: Bánkúti Sándor)

Az ügyvédek intézik   

A válóperük második tárgyalására május közepén kerül sor. A Ripost információi szerint ezen az ülésen már ott lesz személyesen L.L. Junior is, illetve Kinga is megjelenik. A házaspárra ott nehéz pillanatok várnak. 

„Több mint valószínű, hogy nagyon nehéz lesz a feleknek szó nélkül végighallgatniuk a másik vallomását, amikor majd arról beszél, hogy miért lenne ő a jobb szülő, miért kellene a vagyontárgyak felét oda adni a másiknak. Ezek embert próbáló pillanatok szoktak lenni” – mondta lapunk megkeresésére a párhoz egy közel álló informátorunk.

A felek között egyébként igen hűvös a viszony azóta, amióta Junior visszajött Dominikáról. A kommunikáció köztük a gyermeknevelésre korlátozódik, nem keresik egymás társaságát, nem tudnak a másikról szinte semmit...

„Éppen ezért nem lesz egy könnyű menet a tárgyalóteremben egymásra pillantaniuk. Sokat beszélniük persze nem kell” – tette hozzá a bennfentes.A sztárügyvédeik elvégzik helyettük a piszkos munkát...” 

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás