RETRO RÁDIÓ

Bajba kerülhet a nyilvános enyelgés miatt L.L. Junior





A nyilvános enyelgés sokba kerülhet L.L. Juniornak, hiszen nem biztos, hogy a válóperében döntő bíró értékelni fogja, hogy a homokos tengerparton ejtőzik a híresség, miközben papíron azért küzd a bíróságon, hogy az övé legyen a volt feleségével, Körtvélyessy Kingával közös gyermekük felügyelete, illetve a törökbálinti ingatlanja is.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.03.02.
Módosítva: 2023.03.03.
L.L. Junior tengerpart válás Körtvélyessy Kinga

Sírva búcsúzott egymástól február elején L.L. Junior és fiatal szerelme, Dárdai Blanka énekesnő. Hiába volt nagy a szerelem, a zenésznek kötelezettségei voltak, három hónapra Dominikára költözött. Junior az indulás előtt azt nyilatkozta a Borsnak, hogy ha tényleg szeretik egymást, akkor a kapcsolatuk kibírja a távollétet és újra együtt lesznek a hazatérés után. 

Alig egy hónap távollét azonban elég is volt, arról pletykált a város, hogy Junior és Blanka nem bírja egymás nélkül, az énekesnő hamarosan Junior után repül. 

A szóbeszéd lám igaznak bizonyult, napokkal ezelőtt Blanka tényleg kiutazott a szerelméhez, az újbóli egymásra találásról pedig maga a főszereplő, L.L. Junior számolt be a nagyközönségnek. A muzsikus Instagram-oldalát ismét ellepték a közös szerelmes fotók és videók. 

A boldogságuknak természetesen mindenki örül... illetve talán van a történetben egy szereplő, aki nem feltétlenül bontott pezsgőt a világgá kiáltott szerelem láttán: Körtvélyessy Kinga, L.L. Junior válófélben lévő felesége, a zenész kislányának, Lilinek az édesanyja. Kinga ugyanis éppen a közelgő válóperükre koncentrál, ahol a vagyonmegosztáson kívül a gyermekelhelyezés is terítéken lesz. 

LL Junior Körtvélyessy Kinga
Régi szép idők... Kinga és Junior – Fotó: Instagram/L.L. Junior 

A tárgyalás időpontja már ki van tűzve, de Junior előre jelezte, hogy egyéb elfoglaltsága miatt nem tud majd részt venni azon. Ha munka miatt marad távol, ahhoz természetesen joga van, de vajon mit gondol majd az ülést vezető bíró, ha Kinga ezekkel a szerelmes fotókkal illusztrálja, hogy a férjének épp milyen fontos dolga akadt? 

– A bíróságon természetesen a jog számít, de kétségtelen, hogy a bírók is emberből vannak, ébredhet bennük szimpátia vagy épp unszimpátia egy tárgyaláson – magyarázta lapunknak dr. Sebestyén Balázs ügyvéd.

Nyilvánvalóan nem a legjobb belépő, ha az alperes vagy a felperes épp egy pálmafás tengerparton ejtőzik, de természetesen, ha előre igazolta, hogy nem lesz jelen, ennek semmilyen jogi következménye nem lehet. A feleket a bíróság a bontóperben a jelenlétük nélkül is szétválaszthatja, az elsődleges szempont a gyermekelhelyezés lesz, aztán utána egy másik perben kerülhet terítékre a vagyonmegosztás. A gyermek érdeke ugyanis a legfontosabb ebben a helyzetben – nyilatkozta a Metropol megkeresésére a jogász. 

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperére heteken belül sor kerül. Így az sincs kizárva, hogy a zenész már elvált férfiként landol Budapesten. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás