Dúl a szerelem: L.L. Junior után megy fiatal szerelme – Videó!





Az énekes korábban elmondta, hogyha igaz szerelem van közöttük, akkor az a távolságokat is kibírja. Nos, úgy néz ki, eddig tartott.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.13.
szerelem Dárdai Blanka L.L. Junior

Alig egy hete él remeteéletet L.L. Junior Dominikán, de máris betölthetetlen űrt érez a szívében amiatt, hogy nincs vele a szerelme, Dárdai Blanka énekesnő.

Dárdai Blanka és L.L. Junior tavaly nyár óta alkotnak egy párt Fotó: Máté Krisztián

A páros tavaly ősszel vállalta fel először a kapcsolatukat, ami után elárasztották közös fotókkal az Instagram-oldalaikat. Láttuk őket elegáns rendezvényeken, szerelmesen medencében romantikázni, közösen dolgozni és autókázás közben is.

A kettejük között lévő szerelmet sokan nem nézték jó szemmel, ugyanis kettejük között 18 év korkülönbség van, Juniorék azonban nem törődtek a külvilággal, csakis a saját boldogságukra koncentráltak.

Hogy a kapcsolatuk még jobban elmélyüljön, annak a zenész tervezett utazása szabott gátat.

A rapper már tavaly nyáron megtervezte, hogy idén tavasszal legalább három hónapra Dominikára utazik, hogy ott indítsa el az új vállalkozását. Mivel Blankának itthon vannak feladatai, fel sem merült kettejük között, hogy az egész utazást együtt töltik. Azt beszélték meg, hogy a sorsra bízzák az érzéseiket, ha hiányoznak majd egymásnak, akkor ott folytatják, ahol abbahagyták, ha viszont kihűl a távolság miatt a szerelmük, akkor szomorú szívvel ugyan, de elengedik egymást.

A Bors legfrissebb információi szerint a páros mindkét tagja szenved, alig egy hét külön töltött idő után. Ezért meg is beszélték, hogy Blanka hamarosan repülőre száll, és meg sem áll addig, amíg újra Junior karjaiba nem omolhat. A hírek szerint csak egy pár napot fognak együtt tölteni, ami remélhetőleg mindkettejüket feltölti majd annyira, hogy kibírják a fennmaradó időt egyedül.

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás