L.L. Junior a volt párját hívja harcba Körtvélyessy Kinga ellen





Váratlan fordulat L.L. Juniorék válóperében: a zenész mindent megtesz annak érdekében, hogy nála lehessen a kislánya, ezért a volt párját, Hopp Csillát hívta tanúnak maga mellé, aki tanúsítja majd, hogy jó apa.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.03.09.
Módosítva: 2023.03.09.
L.L. Junior Körtvélyessy Kinga válóper hopp csilla

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior válópere ugyan csak most kezdődött el, de máris kirobbant a botrány. Míg a fiatal feleség egyedül ballagott a tárgyalásukra, addig Junior Dominikáról, az interneten keresztül figyelte az eseményeket. Jól ki is borult, amikor Kinga ezt a két mondatot nyilatkozta az érzéseiről: „Ma is izgulok, hiszen még sosem voltam ilyen helyzetben. De leginkább az életem hátralévő része miatt izgulok. Hogy mi lesz velünk” – írja a Bors.

L.L. Junior
Junior nagyon ideges lett Kinga nyilatkozata után (Fotó: Máté Krisztián)

A zenész a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában ezt írta dühösen: 

„Én nem is értem, hogy miért nem a kislányomról beszélünk, akivel csak heti kétszer beszélhetek 10 percre, mintha elítélt lennék. A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik… Miközben én itt kint dolgozok, és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon. Nem kell aggódni, mert a kislányomnak mindig mindene meglesz, de az, hogy a havi 250 000 forintos gyerektartási igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon az új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító! Egyezzünk meg Kinga, és zárjuk le ezt az egész témát!”

Kinga és Junior a régi szép időkben… (Fotó: RTL Klub)

L.L. Junior nem véletlenül ilyen indulatos… A Bors megbízható forrásból származó információi szerint ugyanis még a házassága alatt szinte minden vagyonát Körtvélyessy Kingára íratta, többek között azt a törökbálinti ingatlant is, ami megközelítőleg 300 millió forintot ér. Vagyis papíron semmilye sincs. A szőke édesanyának azonban nem érdeke a háború, ő is azt szeretné, ha a közös kislányuk életében aktívan jelen legyen a gyermek édesapja is, ezért esze ágában sincs kiforgatni a vagyonából Juniort. 

Körtvélyessy Kinga egyedül érkezett a válóperre (Fotó: Bánkúti Sándor)

A válóperben a vagyonelosztásban és a gyermekelhelyezésben is meg kell majd egyezniük a feleknek, de ez utóbbiról egészen mást gondol L.L. Junior, mint Kinga. A zenész ugyanis még decemberben egy olyan kérvényt nyújtott be a bírósághoz, hogy nála is hetente több napot tölthessen a közös kislányuk, Lilike. Hogy a házaspár tagjai mit meg nem tesznek a győzelem érdekében, arról jól árulkodik Junior lépése: megbízható forrásból úgy értesült a Bors, hogy a zenész a volt párját, Hopp Csillát is beidéztette tanúnak. Tehát annak az asszonynak kell majd azt bizonygatnia, hogy Junior milyen jó apa, akit épp azért a nőért hagyott el, akivel most épp válnak… Ezt az értesülést alátámasztja Junior Instagramon közzétett üzenete, hiszen ott ő is megemlíti, hogy majd Csilla megvédi őt: 

L.L. Junior a tárgyalás után írta ki ezt, Dominikáról (Fotó: Instagram)

Hogy Csilla valóban elmegy-e megvédeni a volt szerelmét, az még a jövő zenéje. A valóperes tárgyalás bő egy hónap múlva folytatódik, amin nagy valószínűséggel részt vesz a zenész is. Hiszen személyesen mégiscsak hatékonyabb az érdekeit képviselni. Ami biztosnak tűnik, hogy ez a válóper nem lesz egy csendes megbeszélés, ahogy közeledik a végső ülés ideje, annál feszültebbek lesznek a felek.





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás