RETRO RÁDIÓ

Kezd eldurvulni a válás: L.L. Junior már a kislánya felügyeleti jogát is akarja





Egy válás csak ritkán békés és úgy fest, hogy L.L. Juniorék sem fognak összefeszülés nélkül elbúcsúzni egymástól.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.02.16.
L.L. Junior válás Körtvélyessy Kinga

A Bors információi szerint mégsem lesz olyan egyszerű L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válása, mint arról az első hírek szóltak. A felek – úgy tűnik – nemcsak a vagyonról, de a gyermekelhelyezésről sem tudnak megegyezni.

Fotó: Bors


 

Bár jelenleg Dominika fehér homokos tengerpartján sütteti a hasát L.L. Junior, a lelkében nem lehet teljes a béke. A válása a jelen állás szerint komolyabb harc lehet, mint amire először gondolt. A Bors egy, a párhoz közelálló forrásból úgy értesült, hogy a vagyonmegosztás mellett egy újabb fronton indítanak harcot, a közös kislányuk felügyeletéért is megvívnak egymással.

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior 2022 decemberében jelentették be, hogy külön utakon folytatják. A válás okairól nem nagyon beszéltek, igyekeztek csendben lebonyolítani a procedúrát. A baráti elválásnak azonban betett, hogy 2022 nyarán Junior közhírré tette: szerelmes lett Dárdai Blanka énekesőbe.


 

Bár erről Körtvélyessy Kinga sosem nyilatkozott, erősen sejthető, hogy nem örült a volt párja gyors váltásának, így már nem ösztönözte semmi arra, hogy a volt férje úgy jöjjön ki ebből a házasságból, hogy minden igénye maradéktalanul ki legyen elégítve. Éppen ezért a házaspár nehéztüzérséggel indul neki a jogi hercehurcának, az ország legjobb ügyvédeit fogadták fel. Míg Junior dr. Mester Csaba és a szakmában rettegett dr. Landes Judit válóperes ügyvédekkel száll ringbe addig Kinga, dr. Hyross Virág ügyvédnővel sorakozik fel.

Nem csak a vagyont kell elosztania L.L. Juniornak és Körtvélyessy Kingának

Az eddig megjelent hírek szerint a legfontosabb pont a vagyonmegosztás lett volna, ebben az ügyben egy közel 300 milliós törökbálinti ingatlan a tét. A ház egyébként Kinga nevén van, így csak a feleség jóindulatán múlik, hogy megfelezi-e Juniorral. A legfrissebb információk szerint azonban, ez csak az egyik része a válóperüknek. A másik, hogy az énekes nem akar hétvégi apuka lenni, azt szeretné, ha a Kingával közös kislányuk, Lili a hétköznapokon is nála lehetne.

Azt beszélik, hogy az általa benyújtott keresetben ez a pont is szerepel.

Junior rajong a gyermekeiért, akikkel minél több időt együtt szeretne tölteni. Lacikával sok közös programjuk van, és ugyanígy szeretne a »kis szerelmével«, Lilivel is lenni. Ehhez azonban beadványt kellett írnia, hiszen a kislány édesanyja is magának szeretné a gyermeket. Junior kérése az volt, hogy hétfőtől csütörtökig lehessen nála a kicsi

 – informálta a Borsot egy, a házaspár életére rálátó közeli barát.

Hogy miként dönt a bíróság, az a jövő zenéje. Az azonban bizonyos, hogy ha mindkét szülő a gyermekfelügyeletért küzd, akkor az egyikük sajnos nagyot csalódhat a végén.





 





Ezeket olvastad már?
Rácz Jenő kétéves lánya Porschét kapott

Rácz Jenő kétéves lánya Porschét kapott

Hegyes Berci elárulta: így reagált párja a történtekre

Hegyes Berci elárulta: így reagált párja a történtekre

„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás