Interjú a Kárpátia frontemberével: Csak a magyar érdek számít!





Húszéves a Kárpátia zenekar.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.24.
Módosítva: 2023.03.24.
Exkluzív interjú

„Nyugat-Európa mára olyan lett, mint Szodoma és Gomora. Magyarországra is rá akarják kényszeríteni a deviáns életstílust, de nálunk ez nem fog gyökeret ereszteni, szerencsére a mi immunrendszerünk erős, egészséges. Meg is kell őrizni ezt az erőt, ezért nagyon helyes, ha szigorítják a gyermekvédelmi jogszabályokat” – mondta a Demokratának Petrás János, a Kárpátia frontembere

Fotó: Demokrata/T. Szántó György

Petrás János az interjú során többek között a Kárpátia új albumáról is beszélt, ami Napkelettől napnyugatig címmel jelent meg február 23-án. 

– Az 1945-ös budavári kitörés évfordulóján külföldi vörösterroristák, antifák támadtak meg jobboldaliaknak gondolt embereket Budapesten. Ön szerint ez partizánakció volt?

„Egész biztos, hogy nem valami véletlenszerű, elszigetelt támadássorozat volt. Beleillik abba a szervezett, tudatos folyamatba, aminek vannak előzményei Németországtól Olaszországon át Görögországig. Annak örülök, hogy a magyarság immunrendszere ebben az esetben is jól vizsgázott. A társadalom egészséges gondolkodással megáldott része felháborodott az utcai terroron, és elutasította. Nem Magyarország a szélsőséges, mi vagyunk a normalitás védőbástyája. Ez jelen van a kereszténység megvallásán keresztül, a családok és a gyermekek védelmén át a nemzeti értékek megőrzéséig. Ennek egyébként még hangsúlyosabbá kell válnia. Tisztelet a régi korok hőseinek, nekik köszönhetjük a mai létünket!”

– A családok és gyermekek védelmének erősítése kapcsán az utóbbi hetekben nyilvánosságra került pedofilügyekre gondol, aminek jogi kiskapuival egyesek még büszkélkedtek is?

Aberrációk mindig is voltak, de nem kaptak reklámot. Mára a szélsőséges LMBTQ+-propaganda ezeket az eszméket próbálja beállítani követendő normaként, és ehhez számtalan világcég vagy akár állam asszisztál. Én betiltanám az úgynevezett pride-ot is, ami a megrontás vegytiszta melegágya. Nyugat-Európa mára olyan lett, mint Szodoma és Gomora. Magyarországra is rá akarják kényszeríteni a deviáns életstílust, de nálunk nem fog gyökeret ereszteni, szerencsére a mi immunrendszerünk erős, egészséges. Meg is kell őrizni ezt az erőt, ezért nagyon helyes, ha szigorítják a gyermekvédelmi jogszabályokat. Az aberrációkat el kell utasítani, a normalitás mi vagyunk, és ehhez igyekszünk hozzátenni a magunkét a Kárpátiával. Hamarosan indul a zenekar húszéves jubileumi turnéja, szeretettel várunk mindenkit a koncerteken.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el.
 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás