Egészségügyi problémái miatt életmódot váltott Gergely Róbert





Gergely Róbert közel két éve egészségügyi problémái miatt döntött az életmódváltás mellett, mindent megtesz azért, hogy fitten tartsa magát. Bár hivatalosan is nyugdíjas lett, azonban köszönőviszonyban sincsenek a mindennapjai az átlagos szépkorúakéval.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.02.25.
Módosítva: 2023.02.26.
gergely róbert egészség életmódváltás

Egy hónappal ezelőtt töltötte be 65. életévét Gergely Róbert. A színművész nyugdíjaskorba lépett, de nem szándékozik visszavenni a tempóból. A következő hónapjai is főleg a munkáról szólnak, jelenleg Zalaegerszegen próbálja A tanulmány a nőkről című zenés vígjátékot, aminek március 24-én lesz a bemutatója.

Rendkívül elfoglalt vagyok, a hétköznapok különösen zsúfoltak. Fellépések, koncertek, előadások sorjáznak egymás után. 

Az első nyugdíjasévem semmiben sem különbözik az elmúlt évtizedektől, köszönőviszonyban sincs a nyugalmazott életvitellel.

 Az idő megy tovább, de a munka nem áll meg, ami igénybe veszi a szervezetemet. Időnként meg is van a következménye. Most gyógyulok ki az influenzából, kegyetlen rosszul éreztem magamat az elmúlt napokban, de bízom benne, hogy gyorsan túl leszek rajta – kezdte a Metropolnak  a kétszeres EMeRTon-díjas színész-énekes.

Gergely Róbert
Megtalálta a módját, hogyan őrizheti meg kondícióját. Fotó: TV2

Mit tesz az egészségéért?

Gergely Róbert tavaly a Borsnak árulta el, orvosai utasítására fél évre kényszerpihenőre vonult. Szerencsére mindez már a múlté. Problémáit intő jelnek vette, újraértékelte az életét, és az életmódváltás mellett döntött.

Bő másfél évvel ezelőtt probléma volt az egészségemmel.

Újragondoltam mindent, azóta sokkal több zöldséget fogyasztok, megvontam magamtól a cukrot, a szénhidrátokat, a tejtermékeket növényi alapúra cseréltem, kontrollálom az étkezésemet, ezzel is szeretném megóvni az egészségemet – mondta érdeklődésünkre.

Az edzőterem bár nem a világa, a napokban jó barátjával, Nádas Györggyel ellátogattak egy konditerembe.

Gyuri nemrég kerek évfordulót ünnepelt. Akkor csodálkoztam el azon, mekkora változáson ment keresztül, és komoly súlyfeleslegtől szabadult meg. Megbeszéltük, amikor időnk engedi, nemcsak beszélgetni jövünk össze, hanem hasznosan töltjük el az időt, és elmegyünk együtt mozogni, miközben jókat nevetünk, nosztalgiázunk, és jól érezzük magunkat. Most vidéken dolgozom, ezért várnunk kell a következő alkalomra. Nem egy városban élünk, de ettől még a barátságunk tökéletes – fűzte hozzá mosolyogva.

 

Robi a szabadban is jól érzi magát, kutyái pedig mindig alkalmat adnak a mozgásra. Az edzőtermet továbbra sem látogatja heti rendszerességgel, de megtalálta a módját, hogy testét és lelkét is karbantartsa.

Évente kétszer járok az úgynevezett nappali kórházba, ahol három héten át fizikoterápiás kezeléseket és szolgálatásokat veszek igénybe.

Úszom, tornázom, szaunázom és még masszázst is kapok. Ez jól bevált, január végén fejeztem be az előző kúrát, májusban jön a következő. Mindenkinek javaslom, ugyanis ez alanyi jogon jár, nem az én úri kiváltságom. Sokat segít a kondícióm fenntartásában, ami elengedhetetlen egy színpadi ember számára – mondta.





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás