RETRO RÁDIÓ

Gergely Róbert nagyon szomorú hírt jelentett be

Egészségügyi gondokkal kellett megküzdenem az elmúlt fél évben, ezért vissza kellett vennem a tempóból, árulta el testvérlapunknak a színművész.Megosztás
Szerző: metropol
2022.06.20. 13:30
kényszerpihenő

Problémák voltak Gergely Róbert egészségével. A színművész emiatt az elmúlt fél évben kényszerpihenőre vonult. A Borsnak elárulta, hogy újraértékelte az életét, és intő jelnek veszi a gondokat, a jövőben vissza kell vennie a tempójából.

Kollégái is féltették az énekest Fotó: Bors

Nehézség

Gergely Róbertnek a nyári időszakban a munka mellett jut idő a pihenésre is. Alig várja, hogy visszatérjen jövő hónapban a színpadra, pláne azért, mert az utóbbi időben nem volt teljesen jól. A Borsnak mesélte el, hogy újra kellett értékelnie, mennyit vállal a jövőben.

„A munkával most vigyáznom kell, mert különböző egészségügyi gondokkal kellett megküzdenem az elmúlt fél évben, amik intő jelek voltak számomra. Megbeszéltük a szeretteimmel, hogy visszaveszek a tempóból, hiszen nem vagyok már fiatal, ropogós csitri, benne vagyok egy bizonyos korban, amire oda kell figyelni. Felértékelődött az egészség és a szabadidő” – mesélte.

„Egy ideig kényszerpihenőre voltam ítélve. Akadtak problémáim, amik lelassítottak, és volt, hogy orvosi segítségre szorultam. 64 éves vagyok, ebben a korban oda kell figyelni az egészség megőrzésére, a test karbantartására. De minden rosszban van valami jó, mert kiderült, hogy sokan szeretnek, és nemcsak a közönségre gondolok, hanem a kollégáimra, akik féltettek és vigyáztak rám, segítettek, támogattak. Nagyon jólesett, hogy ekkora szeretet vett körül. Sajnos az ember a fejében és a cselekedeteiben nem veszi észre a kort, de tudomásul kell vennem, hogy nem fiatalodom” – tette hozzá.

Mint minden művészember, a pandémia miatt hosszú időre maradt színház nélkül, ez az időszak különösen nehéz volt számára.

A színpad nekem egy gyógyszer. Ha tehetem a dolgomat, akkor engem az konzervál. Ennek a megvonása pedig megbetegít. Ha lehet, akkor inkább a színpadi gyógyszert választom, mint az elvonást. Ezt az egyensúlyt kell megtalálnom nekem is. Remélem, hogy jó irányban haladok, és júliusban végre találkozhatok a közönséggel” – mesélte lapunk érdeklődésére, majd elárulta, júliusban visszatér a színpadra.

A színpad gyógyítja a színművészt Fotó: MTI/Varga György

„Most az előkészületei folynak, izgalmas nyaram lesz. A pályafutásomat Pécsett kezdtem, július másodikán egy nagy koncertet fogok adni a nyári színháznak. Tavaly ünnepeltem a 30 éves jubileumomat, ezt a koncertet hívták meg oda is. Várom a találkozást a régi közönségemmel, akik velem együtt korosodtak meg. Elkészítettük a Csipkerózsika mesemusicalt gyerekeknek, remélem, ezzel is sok helyre eljutunk a következő időszakban. Tavasszal pedig megcsináltuk Petőfi Sándor A helység kalapácsa elbeszélő költeményét, nagyon szórakoztatóra sikerült. Szolnoki Péter írta a zenéjét” – számolt be a rá váró feladatokról.

Ezeket olvastad már?
Kandász Andrea segédmunkásnak állt: Az építkezés jót tett a házasságunknak is

Kandász Andrea segédmunkásnak állt: Az építkezés jót tett a házasságunknak is

Megcsalásról szóló videót osztott meg Vajna Timi – személyes élmény motiválta?

Megcsalásról szóló videót osztott meg Vajna Timi – személyes élmény motiválta?

Meghalt az ismert fiatal színésznő, két gyereket hagyott hátra

Meghalt az ismert fiatal színésznő, két gyereket hagyott hátra

Görgényi Fruzsina őszinte vallomása: pszichológushoz fordult segítségért – Videó!

Görgényi Fruzsina őszinte vallomása: pszichológushoz fordult segítségért – Videó!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás