Csattanós választ adott Tóth Andi és Marics Peti, rácáfoltak a károgókra





Tóth Andi nem hisz abban, hogy egy párnak éveken át kell „tesztelnie” a kapcsolatát, mielőtt szintet lépnének. Az énekesnő most boldogabb, mint valaha...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.31.
Módosítva: 2023.01.31.
Tóth Andi TV2 szerelem marics peti sztárban sztár

Kedden minden szempár a kézen fogva érkező Tóth Andira és Marics Petire szegeződött a Sztárban Sztár idei szériájának sajtótájékoztatóján, ahol bejelentették, ki lesz az a 12 híresség, akik harcba szállnak az év legsokoldalúbb előadója címért. Az érdeklődés nem a véletlennek köszönhető, hiszen a két fiatal énekes jó ideje egy párt alkotnak, de a magánéletüket féltve őrzik a nyilvánosság elől. A Borsnak sikerült elkapnia Andit, aki meglepő nyíltsággal fogadta a kapcsolatára vonatkozó kérdéseket. 

Tóth Andi és Marics Peti kézen fogva érkezett Fotó: Szabolcs László 

 

„Peti kezd megismerni...”


– Azért is nem igazán szerettem párkapcsolatot kezdeményezni korábban, mert én egy nagyon bonyolult, összetett ember vagyok, és amikor elkezdenek megismerni, mindig van, vagyis volt egyfajta hátrahőkölés. 

Azt éreztem, hogy az emberek valahogy hezitálni kezdtek, és azt mondták magukban, hogy ők nem ezt akarták, nem ezt vállalták… 

Aztán szépen kihátráltak a dologból – kezdte a lapnak Tóth Andi, aki nem titkolja, Marics Petinek sikerült őt alaposan meglepnie. – Peti kezdi megismerni azt a Tóth Andit, akit csak kevesen, vagy inkább csak én ismerek. Azt vettem észre, ahogy egyre többet és többet tud meg rólam, egyre jobban szeret, és ez nekem új. Hogy őszinte legyek, meg is vagyok lepve – nyilatkozta kapcsolatáról a fiatal énekesnő.

„Ha egy hét után nem tart ott, nem is fog soha”

Hogy Andi és Peti kapcsolata mennyire jól működik, azt jól tükrözi az a tény, hogy a fiatalok már el is kezdték közös életüket, vagyis összeköltöztek. 

Nem vagyok az az ember, aki szereti hosszasan húzni a dolgokat. Biztos van, aki úgy van vele, hogy mondjuk beszélünk az összeköltözésről két év múlva, ha már itt vagy ott tart a kapcsolatunk. Nálam ha valami egy hét után nem tart ott, akkor nem is fog soha. Azt hiszem, Petiből is ilyen energiákat váltottam ki, így az összebútorozás közös igény és döntés volt. 

Minek töltenénk éveket együtt úgy, hogy nem derül ki, mit hozunk ki egymásból null-huszonnégyben?

– tette fel a költői kérdést Tóth Andi.

Tóth Andi szerint felesleges halogatni az összeköltözést Fotó: Szabolcs László


Hat éve már összegabalyodtak 


Lékai-Kiss Ramóna a sajtótájékoztatón fél mondatban megemlítette, hogy úgy érzi, ő az, aki tulajdonképpen összeboronálta Andit és Petit a Sztárban Sztár előző évadában. Peti ugyanakkor ezt kategorikusan cáfolta, és bizony nagyon igaza is van, hiszen hat évvel ezelőtt már elcsattant köztük egy „random” csók, amire Andi is emlékszik. – Én akkor estem túl egy szakításon. 

Először és utoljára volt olyan, hogy elmentem bulizni úgy, hogy egy random csávóval csókolóztam.

Na ő volt a Peti. Utána írogatott nekem, de én csak egyszer válaszoltam neki – idézte fel a történetet Tóth Andi.

 





 





Ezeket olvastad már?
Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Könnyek között távozott Harry herceg

Könnyek között távozott Harry herceg

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás