RETRO RÁDIÓ

Gregor Bernadett: Biztonságérzetet, sőt szabadságot ad, hogy mindent meg tudok oldani egyedül!





Gregor Berni remekül van, több színházban, több darabban játszik, továbbra is megy a Karády-estje, sőt még egy sanzonest is tervben van. 50 évesen is bomba formában van és nem fél attól, ha egyedül kell lennie.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.27.
Gregor Bernadett függőség őszinteség Szabadság

Szerencsésnek tartja magát Gregor Bernadett, mert már most szinte tele van a 2023-as naptára. A gyönyörű színésznőnek szenvedélye a színház és az sem zavarja, hogy már nem ő kapja a fiatal nő szerepeket.

Gregor Berni
 Gregor Berni nagyon jól érzi magát a bőrében Fotó: Facebook

Tényleg jóban vagyok a korommal, igaz tavaly az 50. születésnapom után kellett két hét, hogy megszokjam 

– nyilatkozta Berni. – Nem küzdök erőlködve azért, hogy fiatalabbnak nézzek ki, de persze odafigyelek magamra. A nagyobbik fiam már 27 éves, kétméteres férfi, nehéz is lenne húszévesnek eladni magam. És hozzáteszem: sokkal jobban érzem magam most a bőrömben, mint 20 évesen!

Érzelmi függőség

Az érdemes művész szerint ehhez az is hozzájárul, hogy nincs szüksége senkire.

„Biztonságérzetet, sőt szabadságot ad, hogy mindent meg tudok oldani egyedül” – folytatta. – Tényleg mindent! Nem szorulok rá senkire, sem anyagilag, sem más dologban és ez nagyon-nagyon jóleső érzés. Mint ahogy az is, hogy ott vannak mellettem a barátaim és a családom. Mert nem akarok senkitől, semmilyen értelemben függővé válni, nem akarok senkitől sem függeni. Nem vágyom érzelmi függőségre, játszmákra. Hogy az én napom attól függjön, a másiknak éppen milyen napja van… Szeretem ezt a fajta szabadságot.

Kutyás család

A gyönyörű színésznő jelenleg két kutyussal és öt macskával osztja meg az otthonát. Az állatok körüli teendőket kisebbik gyermekével osztják fel egymás között.

„Álmos 16 és fél éves, természetesen még itthon lakik. Nagyon jó lelke van, mindenben szívesen segít, ha úgy adódik. Bár még messze van, de ha majd ő is kirepül, nem félek attól, hogy egyedül kell legyek, én szeretek egyedül lenni. Meg itt van a két imádnivaló kutyám, meg a cicák, ők feltétel nélkül szeretnek. Amikor egy nehezebb nap után jövök haza és meglátom őket, egy pillanat alatt elmúlik minden rossz gondolatom és csak a jóleső fáradtság marad!”





 





Ezeket olvastad már?
Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Megszólalt a legendás magyar műsorvezető, megvan a véleménye Bíró Adáról

Megszólalt a legendás magyar műsorvezető, megvan a véleménye Bíró Adáról

Nem kertelt a Házasság első látásra szereplője: hatalmasat csalódott és kitálalt a másikról

Nem kertelt a Házasság első látásra szereplője: hatalmasat csalódott és kitálalt a másikról

Debreczeni Zitát eltiltották a munkától

Debreczeni Zitát eltiltották a munkától

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás