„Sajnálom, mert…” – Egyre nagyobb bajban a Fradi volt edzője

Máté Csaba egy évet várt arra, hogy újra NB I-es kispadot kapjon. A Fradi volt edzője eddig egy pontot sem szerzett a Debrecen kispadján.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.06. 12:30
Módosítva: 2024.10.06. 15:01
Fradi Debrecen Máté Csaba

Egyelőre nem jön be Máté Csabának a debreceni kaland. A Fradi volt edzője tavaly 10 meccsen irányította a zöld-fehéreket, ezekből kilencet megnyert. Mégsem állandósították a megbízatását, a helyére Dejan Sztankovics érkezett az FTC-hez, aki azóta már el is hagyta a klubot. Máté egy évet várt a lehetőségre, majd szeptemberben ő lett a Debrecen trénere. Egyelőre nem sikertörténet az, amit Dzsudzsák Balázs klubjánál elér.

Máté Csaba Fradi
Máté Csaba a Fradi után Debrecenben vállalt munkát 

Máté Csaba sima kupasikerrel kezdett, Békéscsabán négy gólt lőve jutott tovább a Loki. A bajnokságban ugyanakkor 3 meccs után nulla pont a csapat mérlege. Nyíregyházán 3-2-re kapott ki a Debrecen, odahaza pedig az MTK, Felcsúton a Puskás Akadémia verte őket 1-0-ra. A tréner érthetően szomorúan nyilatkozott a legutóbbi fiaskó után.

„Két vereség után érkeztünk ide, mindkét vesztes meccsen három gólt kaptunk, így az volt a tervünk, hogy nagyobb erőket mozgósítunk a védekezésben. Ez annyiban teljesült, hogy a Puskásnak nem volt annyi helyzete, amennyi szokott lenni, ráadásul nekünk is volt esélyünk gólt szerezni. A végén a mi támadásunknál a kapufáról kifelé jött a labda, a második oldalon befelé pattant, de nem akarom a szerencsére fogni.”

Még többet kell dolgozni. Sajnálom, mert sok munkát tettünk a mérkőzésbe, mégsem sikerült pontot szerezni

– idézi az Origo Máté Csabát.

Tizenkét év a Fradi kispadján

Máté Csaba 2011-től állandó részese volt a Fradi sikereinek. Több edző mellett dolgozott segítőként, majd Sztanyiszlav Csercseszov menesztése után kapta meg a lehetőséget. Noha munkásságát elismerték, inkább külföldi szakemberre bízták a csapatot. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás