A Real Madrid csúcsjátékosa rabolná el Szoboszlai jó barátját

Jude Bellingham az angol labdarúgó-válogatott edzőtáborában lepte meg jó barátját. A Real Madrid klasszisa látványosan ünnepelte meg Trent Alexander-Arnold születésnapját, a Liverpool ennek azonban furcsa módon nem igazán örülhet.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.10.09. 19:00
Real Madrid Liverpool Jude Bellingham Alexander-Arnold átigazolás

Trent Alexander-Arnold szerződése 2025 nyarán lejár a Liverpoollal, a hosszabbításával kapcsolatos első egyeztetések pedig csak nemrég kezdődtek meg, a klub és a játékos igényei egyelőre nagyon messze vannak egymástól. A jobbhátvédet hosszú ideje szeretné megszerezni a Real Madrid, a spanyol sztárcsapat játékosa, Jude Bellingham pedig kulcsszereplő lehet az átigazolásban.

Trent Alexander-Arnold, Jude Bellingham
Trent Alexander-Arnoldot Jude Bellingham győzheti meg a Real Madridról Fotó: AFP

Bellingham tavaly nyáron érkezett a Realhoz, és rögtön nagyszerű évet teljesített. Megnyerte a bajnokságot, a Spanyol Szuperkupát és a Bajnokok Ligáját is, összesen pedig 23 gólt és 11 gólpasszt jegyzett. A 21 éves szupersztár jelenleg az angol válogatottal készül az októberi Nemzetek Ligája-összecsapásokra, a keretnek Alexander-Arnold is a tagja.

Bellingham meglepte Alexander-Arnoldot

A Liverpool játékosa október 7-én ünnepelte a 26. születésnapját, a legnagyobb meglepetést pedig Bellingham okozta neki, aki a válogatott edzőtáborában egy kartontábla mögül előbújva köszöntötte fel jó barátját. A két játékos között remek a kapcsolat, a The Sun szerint pedig Bellingham ezt felhasználva megpróbálja meggyőzni Alexander-Arnoldot, hogy igazoljon a Real Madridhoz.

Az angol portál úgy tudja, a Liverpool két éve nagyon szerette volna hazacsábítani Bellinghamet, befolyását pedig úgy próbálta megerősíteni, hogy Alexander-Arnoldot és az akkor még a klubnál játszó Jordan Hendersont kérte meg arra, hogy legyenek jóban a nagy tehetséggel, és csábítsák át Angliába. Trent és Bellingham valóban jó barátok lettek, az üzlet azonban végül nem jött létre, a Liverpool korábbi terve most visszaüthet. Könnyen lehet, hogy Szoboszlai Dominik ezzel jövőre elveszíti az egyik legjobb barátját a klubnál.

Anglia október 10-én, csütörtökön Görögországot fogadja a Nemzetek Ligájában, majd október 13-án, vasárnap Finnország vendége lesz.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás