Rátalált a szerelem Szoboszlai barátjára, világhírű színész is érintett





Trent Alexander-Arnold szerelmes. A Liverpool jobbhátvédjét Londonban kapták lencsevére az ismert modell, Iris Law társaságában.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.05.02.
szerelem Trent Alexander-Arnold Iris Law London sportfogadás

A Liverpool nem a legszebb napjait éli. A csapat az elmúlt öt bajnokijából mindössze egyet nyert meg, ezzel pedig visszacsúszott a tabella harmadik helyére az Arsenal és a Manchester City mögé. Trent Alexander-Arnoldot a pályán az elmúlt hetekben nem érte sok siker, azonban a pályán kívül úgy néz ki, hogy rátalált a szerelem.

Trent Alexander-Arnoldot Iris Law modellel fotózták le (Fotó: AFP)

A 25 éves jobbhátvéd, aki hamar jó kapcsolatot alakított ki Szoboszlai Dominikkel, a West Ham United elleni összecsapás után Londonban maradt, hogy találkozhasson az ismert modellel, Iris Law-val. A párost kávézás közben kapták lencsevégre.

Hivatalosan ugyan még nincs kimondva, hogy egy párt alkotnak, azonban több jel is arra utal, hogy több van köztük, mint puszta barátság. A páros a múlt hónapban egy fotózáson találkozott egymással, azóta a közösségi médián keresztül tartják a kapcsolatot. Az biztos, hogy a divatért mindketten rajonganak, ami rögtön egy fontos közös pont náluk.

A 23 éves Iris a világhírű színész, Jude Law lánya. A Central Saint Martins egyetemen szerzett diplomát, ezt követően színészkedni kezdett. 2021-ben egy punksorozat kedvéért kopaszra borotválta a fejét, a modellkedésben pedig több hatalmas márkával van együttműködése.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás