Fogy a remény, rossz hírt kaptak a szurkolók Sallai Rolanddal kapcsolatban

Szuperrangadó a török bajnokságban. Sallai Roland José Mourinho ellen mutatkozhat be a Galatasaray színeiben, de az örömünk nem lehet teljes.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.09.20. 19:00
Galatasaray Sallai Roland José Mourinho Törökország

Egy hete igazolt a török Galatasaray focicsapatához Sallai Roland, a magyar válogatott csatár világsztárok közé került a csatársorba. Dries Mertens, Victor Osimhen, Hakim Ziyech, Mauri Icardi – csak néhány név, akikkel együtt jelenthet veszélyt az ellenfelekre a csatár. Múlt szombaton Sallai még csak a lelátón ült, szombaton azonban szerepet kaphat a török rangadón. A Fenerbahce–Galatasaray-találkozót 19 órától rendezik, ezen a meccsen Sallai Roland José Mourinho ellen mutatkozhat be, mivel a portugál tréner irányítja a Fenert.

sallai roland
Sallai Roland bemutatkozása egy hete volt a Galatasaray csapatánál – Fotó: Anadolu via AFP

Rengeteg magyar szurkoló érdeklődéssel várja, vajon mire megy Sallai Roland teljesen új környezetben, világsztárok között. Ráadásul egy olyan rangadón, mely egész Törökországot megmozgatja. Van azonban egy rossz hír, a jelenlegi információk szerint egyetlen magyar csatorna sem adja a török rangadót.

Sallai Roland meccse nem látható

Úgy tudjuk, a helyi liga közvetítési jogát egyetlen magyar társaság sem vásárolta meg, ez persze még nem jelenti azt, hogy nem is lehet az üzletből semmi. A török bajnokság meccsei utoljára 2015-ben voltak itthon láthatóak, amikor Dzsudzsák Balázs a Bursaspor együtteséhez igazolt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás