Mindenki érte aggódott, megszólalt Botka a sérülése után

A magyar labdarúgó-válogatott nem tudta gólra váltani a helyzeteit, és 0-0-s döntetlent játszott Bosznia-Hercegovinával a Nemzetek Ligájában. Botka Endre a mérkőzés hajrájában komolynak tűnő fejsérülést szenvedett, a hátvéd az Instagramján viszont mindenkit megnyugtatott.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.09.11.
Bosznia-Hercegovina Botka Endre sérülés magyar labdarúgó-válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott összeszedte magát, és sokkal jobban játszott Bosznia-Hercegovina ellen, mint a múlt héten Németországgal szemben. A sok helyzet ellenére gól azonban nem született, így Marco Rossiék két mérkőzés alatt egy pontot gyűjtöttek a Nemzetek Ligájában. A bosnyák találkozó vége felé nagy volt az aggodalom, Botka Endre ugyanis egy légi párbajt követően a földre rogyott, és sokig ápolni kellett.

Botka Endre
Botka Endre csúnyán összefejelt Willi Orbánnal – Fotó: Csudai Sándor

A Ferencváros védője Willi Orbánnal fejelt össze, előbbi feje pedig vérzett az ütközés után. Az orvosi stáb jobbnak látta, ha nem kockáztatnak, és lecserélik a futballistát, a helyére Balogh Botond érkezett. Rossi a mérkőzés után elmondta, hogy Botkát kórházba szállították kivizsgálni. A jelek szerint szerencsére a sérülés nem komoly, Botka az Instagram-oldalán nyugtatott meg mindenkit.

Botka Endre jól van

Ezen is túl leszek

– írta röviden Botka Endre, aki „jól vagyok” és „köszönöm” hashtageket használva jelezte, hogy rendben van, és hálálkodott a sok aggódó kommentért.

A 30 éves hátvéd a hétvégén így már a Ferencváros rendelkezésére állhat, amely szeptember 15-én, vasárnap a másodosztályú Budafok ellen játszik a Mol Magyar Kupában.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás