Szoboszlai Dominik bevallotta, ezt tette velük az óriási pofon

Rengeteg helyzetet dolgozott ki a magyar labdarúgó-válogatott Bosznia-Hercegovina ellen a Nemzetek Ligájában, gólt azonban nem tudott szerezni. A hármas sípszót követően Szoboszlai Dominik értékelt.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.09.11.
magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai Dominik Puskás aréna Bosznia-Hercegovina Nemzetek Ligája

Komoly helyzetekig jutott a magyar labdarúgó-válogatott Bosznia-Hercegovina ellen, gólt azonban nem tudtak szerezni Varga Barnabásék, így a találkozó 0-0-s döntetlennel ért véget. A kissé csalódást keltő döntetlen után a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik összegzett.

Szoboszlai Dominik kapufáig jutott a bosnyákok ellen Fotó: Csudai Sándor

Őszintén megmondva büszke vagyok a csapatra, hogy egy ilyen 5-0 után megmutattuk a valódi énünket itthon. Olyan volt, mint hárman álltak volna a kapuban annyira jó volt a kapusuk. Csak büszke tudok lenni a csapatra

 - nyilatkozta Szoboszlai Dominik, aki aztán a részletekre is kitért. 

- Sokkal szervezettebbek voltunk, betartottuk a távolságokat, az utasításokat. Nem tudok szomorú lenni, elindultunk egy jó irányba, és így jönni fog a szerencse is. Az egész csapat lejött a földre, 14 veretlen meccs után kicsit felszálltunk. Ezzel a futómunkával, ezzel az akarással, hogy mindenki védekezett, ez megmutatja azt, hogy jó irányba tartunk. Egy 4-0-s angolok elleni vereség után is fel tudtunk állni, remélem most is ez következik.

A magyar válogatott egy hónap múlva, október 11-én Hollandia ellen folytatja a szereplését a Nemzetek Ligájában, majd október 14-én a bosnyákokhoz utazik.

A magyarok Nemzetek Ligája tabellája

1. Németország 4 pont (+5 gólkülönbség)

2. Hollandia 4 pont (+3)

3. Bosznia-Hercegovina 1 pont (-3)

4. Magyarország 1 pont (-5)

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás