Óriásit harcolt a magyar válogatott, így kellett reagálni a németországi pofonra

A magyar válogatott játékából egydül a gól hiányzott Bosznia-Hercegovina ellen a Nemzetek Ligájában. A gólnélküli döntetlennel győzelmet szalasztott el a csapat.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.09.10.
Módosítva: 2024.09.10.
Marco Rossi Szoboszlai Dominik magyar válogatott

Marco Rossi szövetségi kapitányi időszakának legnagyobb mélységében jött el a bosnyákok elleni meccs a Nemzetek Ligájában. A mieink szombaton 5-0-ra kaptak ki Németországban, ahol az eredménynél csak a mutatott játék volt kínosabb. A csapat szó szerint darabokban volt, a 60. születésnapját hétfőn ünneplő Rossi pedig azt mondta, ha ezt a pofont nem tudják kijavítani, akkor mindenkinek el kell tűnnie a színről

 A bosnyákok elleni kezdőcsapatból mindenesetre jópáran kiestek, Gulácsi Péter helyett Dibusz Dénes, Balogh Botond helyett Botka Endre, Nagy Ádám helyet Nikitscher Tamás, Nego Loic helyett Bolla Bendegúz, Kerkez Milos helyén pedig Nagy Zsolt bizonyíthatott az első perctől. A játé pedig hatalmasat javult, újra szervezett, kemény focit játszottak a magyarok, csak a gól hiányzott az első félidőből.

IMG_2211
Varga Barnabás többször is nagy helyzetben volt Fotó: Origo

A folytatásban a csapat mindent megtett a gólért, s rengeteg helyzetünk is volt. Szoboszlai Dominik például szabadrúgásból a kapufát találta el. A 89. percben Ádám Martin fejese után mentett hatalmasat a vendégek kapusa. A válogatott 19 helyzetet dolgozott ki, 14 szögletet végezhetett el, óriási fölényben játszott.

Gól nem született, így csak annak örülhettünk, hogy a csapat végre újra régi önmagára hasonlított.

A magyar válogatott legközelebb október 11-én, Hollandia ellen a Nemzetek Ligájában, szintén a Puskás Arénában.

A magyarok Nemzetek Ligája tabellája

1. Németország 4 pont (+5 gólkülönbség)

2. Hollandia 4 pont (+3)

3. Bosznia-Hercegovina 1 pont (-3)

4. Magyarország 1 pont (-5)

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás