Marco Rossi embere mentheti meg a Honvédot

Bár a labdarúgó NB II. hetedik fordulójában a Honvéd 3-1-re kikapott Csákváron, és mindössze a 14. helyen áll, de Sallai Sándor úgy érzi, Laczkó Zsoltot nyerő húzás volt kinevezni a piros-feketék vezetőedzőjének.



Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2024.09.25. 19:00
labdarúgás Honvéd sallai sándor laczkó zsolt

Laczkó Zsolt továbbra is Marco Rossi szövetségi kapitány segítőjeként dolgozik a magyar válogatottnál, és mellette a Honvédot vezeti. A kispestiekkel játékosként ötszörös bajnok Sallai Sándor szerint jó választás volt Laczkó kinevezése. 

Laczkó Zsolt
Laczkó Zsolt nehéz feladatot kapott Kispesten Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

- Mivel egykori klubomért ma is lelkesedek, örömmel fogadtam a kinevezését – nyilatkozza az 55-szörös válogatott Sallai Sándor. - Bár a piros-feketék jelenleg nem éppen eredményes időszakot élnek meg, hiszen 7 mérkőzésből hét ponttal a 14. helyen tanyáznak, de Laczkó Zsolttal kilábalnak a hullámvölgyből.

Sallai úgy tudja, Laczkóval a játékosok hozzáállása is változhat.

- A Görögországban, Angliában, továbbá a Padovában és Sampdoriában is szerepelt Laczkóval minden szinten javulhat a csapat. A Honvéd-játékosoktól azt hallom, hogy mentalitásbeli változást sürget, a labdarúgás szerintem sem űzhető rendszeresség és alázatosság nélkül. 

A Honvéd az utóbbi öt bajnoki meccsén négyszer kikapott, de már Laczkó Zsolttal a kispadon 2-1-re legyőzte a Mezőkövesdet. Vasárnap a BVSC-t fogadja a kispesti együttes.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás