„Ilyet még nem láttam” – Szétesett a Fradi, tüntettek a drukkerek

A Ferencváros focicsapata továbbra is hibátlan az NB I-ben, a drukkerek azonban elégedetlenek. A Fradi edzője is kiakadt.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.09.02.
Fradi ellenfél drukker

Négy meccsen négy győzelem, eddig hibátlan a bajnoki címvédő Ferencváros focicsapata a labdarúgó NB I-ben. A csapat a Kecskemét, a Diósgyőr és az Újpest után a Nyíregyházát verte hazai pályán 2-1-re. Az új igazolás, Stefan Gartenmann is betalált, illetve Varga Barnabás tizenegyesből volt eredményes. Az viszont látszódott, hogy jelenleg nincs nyugalom a Fradi háza táján.

fradi
A Fradi számára ellenfél volt a Nyíregyháza

A meccsen nem egy alkalommal elégedetlenkedtek a drukkerek, kifütyülték a csapatot a Fradi szurkolói. Ez nem feltétlen a meccsnek szólt, sokkal inkább a Borac elleni teljesítménynek. A csapat ugyanis két kínkeserves meccs után tizenegyespárbajban jutott az Európa-liga csoportkörébe.

A Fradi edzője sem elégedett

A drukkerek egyelőre az új trénerrel, Pascal Jansennel sem elégedettek. Most a holland szakember is látott olyat, aminek nem örült. Szerinte 2-0-s előnynél szétesett a csapat.

A bekapott gól után valami olyat láttam a csapaton, amit eddig nem: szétesett a struktúránk. Ezt egy ilyen erős csapat ellen nem lehet megcsinálni, könnyen pontokat hullajthattunk volna, de ez egy elég jó lecke volt ahhoz, hogy tanuljunk belőle a következő mérkőzés előtt

– panaszkodott a Fradi mestere.

Nyíregyházi részről Tímár Krisztián vezetőedző is úgy érezte, nem vallottak szégyent.

A hazai közönség véleménye is tükrözte a lefújáskor teljesítményünket, számos helyzetet dolgoztunk ki, a Ferencváros pedig akcióból nem tudott nekünk gólt lőni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás