Nem tűrte tovább, megszólalt a menedzser a kritizált magyar válogatott játékosról

Hiába kezdett mind az öt eddigi bajnokiján, gólt még nem tudott szerezni a magyar labdarúgó-válogatott csatára. Ádám Martin rengeteg kritikát kap Görögországban, menedzsere Papp Gábor viszont a védelmébe vette.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.09.25. 15:15
Ádám Martin forma Papp Gábor Claude Makéléle Aszterasz Tripolisz

Ádám Martin a nyári Európa-bajnokságon az internetezők egyik kedvencévé vált a karakteres megjelenése miatt. Hiába azonban a hírnév és az összes csoportmeccsen való pályára lépés, az Ulszan nem tartott rá igényt és szerződést bontott vele. Új klubja végül a görög élvonalbeli Aszterasz Tripolisz lett, ahol bár kiváltságos helyzetbe került, de egyelőre nem találja a helyét. A görögök sokat kritizálják, a magyar labdarúgó-válogatott támadóját menedzsere, Papp Gábor védte meg.

Ádám Martin
Menedzsere szerint Ádám Martin hamarosan jobb formába lendülhet Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A magyar labdarúgó-válogatott támadója eddig mind az öt bajnokiján kezdett, gólt azonban nem tudott szerezni és a Panathinaikosz elleni találkozót leszámítva elég gyenge teljesítményeket nyújtott. A válogatottban Bosznia-Hercegovina elleni Nemzetek Ligája összecsapáson a hajrában hibázott óriási ziccert, fejesével könnyen eldönthette volna a három pont sorsát.

Ádám Martin az új edzővel, Claude Makélélével jobb formába lendülhet

Tény, hogy Ádám Martin az Aszterasszal együtt nem úgy kezdte az idényt, ahogy tervezte. Azt kell látni, hogy öt meccsen csak egy gólhelyzete volt Martinnak, amit nem tudott értékesíteni, de az hogy nem kerül helyzetbe sem, legalább ugyanannyira a csapat támadójátékának a kritikája is

 – mondta a Nemzeti Sportnak Papp Gábor, Ádám Martin menedzsere.

„Sajnos ebben az idényben nem azt a futballt játszotta a csapat, amit az előző idény felvételein láttunk. Akkor sok felívelt labdával, beadással találták meg a társak a támadókat, de idén ezek elmaradtak idáig. Mindenesetre az új edzővel, Claude Makélélével kapcsolatban pozitívak az első benyomások. Martin jóval frissebbnek érzi a csapatot, mióta az új stáb vezényli az edzéseket. Bízunk benne, hogy ennek hamarosan meg is lesz az eredménye, mind a csapatra, mind Martin teljesítményére nézve” – bizakodott a menedzser.

Makélélé múlt szombaton 1-1-es döntetlennel debütált a Panetolikosz ellen, Ádámnak 59 perc jutott. Társaival leghamarabb szeptember 28-án, szombaton gyűjthetik be a három pontot, ellenfelük az újonc Levadiakosz lesz. Érdekesség, hogy utóbbi csapatban véd a Ferencváros és a Honvéd korábbi kapusa, Gróf Dávid.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás