Szoboszlai megint nagyot alakított, remekelt a magyar sztár

A Liverpool győzelemmel indított hazai pályán az idei angol labdarúgó-bajnokságban és 2-0-ra legyőzte a Brentfordot. Szoboszlai Dominik ezúttal is a kezdőcsapatban kapott helyet, a második gól előtt pedig kulcsszereplő volt.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.08.25.
Szoboszlai Dominik Premier League Liverpool Mohamed Szalah Brentford City

A Liverpool győzelemmel kezdte az idei angol labdarúgó-bajnokságot és idegenben győzte le 2-0-ra az Ipswichet. Ezúttal hazai környezetben játszhatott, az Anfield Roadon pedig szintén nem hibázott, és szintén 2-0-ra verte a Brentfordot. Szoboszlai Dominik újfent a kezdőcsapatban kapott helyet és ismét főszereplő lett az összecsapáson.

Mohamed Szalah góljából Szoboszlai Dominik is alaposan kivette a részét Fotó: AFP

A Liverpool számára jól indult a találkozó, már a 13. percben sikerült megszerezni a vezetést, egy nagyszerű kontrát követően Luis Díaz talált be. Az első félidő (hasonlóan az Ipswichhez) mérsékelt tempóban telt el, a második játékrészben azonban alaposan felpörgött a 19-szeres angol bajnok. Sorra dolgozták ki a helyzeteket, a nagy nyomás végül a 70. percben érett újabb góllá. Szoboszlai nagyszerű labdaszerzését követően indult a támadás, Díaz passzát pedig Mohamed Szalah váltotta gólra. Érdekesség, hogy Szoboszlai korábbi csapattársát, Fábio Carvalhót állította meg.

A magyar középpályás ezt a párharcot is végigjátszotta, Arne Slot vezetőedző ismét irányító középpályásként számolt vele, játéka pedig a második 45 percben sokat javult. A Liverpool ezzel eddig hibátlan a Premier League-ben és még csak gólt sem kapott. A vörös mezes együttesre szeptember 1-én, vasárnap komoly rangadó vár, ugyanis a Manchester United lesz az ellenfél a harmadik fordulóban.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás