Itt van Szalai Attila szerencséje, ketten is megbuktak Németországban

A Hoffenheim alaposan szeretné átvariálni a védelmét idén nyáron. Két futballistával már sikerült megegyezniük, azonban mindketten megbuktak az orvosi vizsgálaton, Szalai Attila egyelőre megúszta a riválisokat.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.08.16.
Módosítva: 2024.08.16.
Szalai Attila megbukik TSG Hoffenheim sportorvosi rivális

Szalai Attila a féléves freiburgi kölcsönidőszaka után visszatért a Hoffenheimhez. A 26 éves középhátvéd nagyon szeretne bizonyítani az élvonalbeli együttesnél és második esélyt kapni. A klubnak azonban más tervei vannak, és szívesen elengednék a magyar labdarúgó-válogatott hátvédjét. Ez azonban nem ígérkezik egyszerű feladatnak.

Szalai Attila
Szalai Attila két riválisa is megbukott az orvosi vizsgálaton Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A Hoffenheim ezen a nyáron szeretné a védelem közepét megerősíteni, első körben pedig sikerült megállapodnia Oumar Solettel, akiért a csapat 7 millió eurót (2,7 milliárd forint) fizet a Salzburgnak. Igen ám, de az orvosi vizsgálatokon megbukott, miután a térdével akadtak gondok. A kék mezes együttes ezen felül Armel Bella-Kotchapot is visszacsábította volna Németországba, érte 15 millió eurót (5,8 milliárd forint) tett le az asztalra. Ellenben neki sem sikerültek az orvosi vizsgálatok, egy rejtélyes sérülés miatt pedig új tárgyalások kezdődnek a Hoffenheim és a Southampton között.

Így zajlott Szalai Attila felkészülése

Mindez pedig Szalai malmára hajthatja a vizet, aki már többször kifejezte a maradási szándékát, és hosszú hónapok óta elkerülik a sérülések. A középhátvéd a négyből két felkészülési meccsen kapott lehetőséget, az Ipswich ellen öt percet, a Norwich ellen pedig egy félidőt játszott. Utóbbinál a pályára lépése után kétgólos hátrányból egyenlített az angol csapat és ezen felül is több ziccert kidolgoztak, ez megint nem segített Szalai helyzetén.

A legfrissebb hírek szerint a spanyol Sevilla lehet az, amely mentőövet dobhat neki.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás